Nnywellness.com

Hvordan overføre en sang fra en PC til en BlackBerry


I tillegg lar deg kommunisere med kontaktene og laste ned programmer, kan BlackBerry du overføre musikk til det fra datamaskinen. Når du har en sang på BlackBerry, kan du lytte til det, sette den idet alarmen eller selv gjør det ringetone - for alle eller bare en bestemt kontakt. Prosessen for å overføre musikk fra PCen til din BlackBerry er ganske enkelt, men det kan innebære å installere et program.

Instruksjoner

• Installere programmet BlackBerry Desktop programvare. Besøk webområdet BlackBerry ned og følg instruksjonene på webområdet.

• Åpne BlackBerry Desktop programmet. Koble din BlackBerry til datamaskinen. Det kan ta litt tid for BlackBerry Desktop programvare for å sikkerhetskopiere din BlackBerry, så vent til dette er fullført.

• Klikk "Musikk" i delen "Media Sync" av BlackBerry Desktop programvare venstre panel.

• Bla gjennom listen over musikken som vises i BlackBerry Desktop programvareforfatteren HOVEDVINDU. Klikk av musikk du vil overføre fra din PC til din BlackBerry. Klikk "Sync" i hjørnet nederst til høyre i vinduet. Avhengig av hvor mye musikk du overfører, kan denne prosessen ta en stund. Når det er ferdig, har du overført musikk til din BlackBerry.