Nnywellness.com

Hvordan jeg krysser referanse et telefonnummer?


Hvordan jeg krysser referanse et telefonnummer?

Telefon kryssreferanser er en måte å bestemme eieren av et bestemt telefonnummer, og i noen tilfeller finne den personens fysiske adresse. Det er ofte nyttig hvis du prøver å fastslå identiteten for en innringer som dukket opp på innringer-ID. Denne tjenesten har vært tilgjengelig i flere tiår i spesielle telefonkataloger, men nylig det har blitt langt enklere å søke på Internett.

Om kryssreferanser og omvendt oppslag

En standard telefonkatalog bruker en frem referanse: starter med navnet på en person eller virksomhet, du slå det opp i en trykt katalog, eller bruke en telefon eller online søk, og du får telefonnummeret. Et omvendt oppslag gjør dette i den andre retningen: starter med telefonnummeret, du finner personen eller bedriften med det telefonen. Utskrevne kryssreferanse kataloger også sortere etter fysisk gateadresse, så et navn eller et telefonnummer du kan også bestemme hvilke naboer og virksomheter ligger i nærheten.

Internett telefon kryssreferanser

Den enkleste metoden for å finne ut hvem som eier et bestemt nummer er å angi nummeret til en Internett-søkemotor. Hvis tallet har noen gang dukket opp på en offentlig tilgjengelig nettside, vil du se dette resultatet. Angi nummeret i anførselstegn som separate ord uten skilletegn (f.eks "212 555 1212") for å sikre de beste resultatene: streker og parenteser kan noen ganger forstyrre for et-søk.

Alternativt kan du bruke en Internett-søkemotor designet for omvendt antall oppslag: det er mange slike nettsteder. Disse fungerer best for faste telefonnumre; tall fra mobiltelefoner eller stemme over Sykehuslege protokollen (VOIP) er sjelden inkludert i databasene.

Disse nettsteder lenker ofte til selskaper som tilbyr å selge deg en "rapport" på en gitt telefonnummer, som vanligvis er en samling av offentlig tilgjengelige data knyttet til et nummer og oppført eieren. Disse rapportene kan være svært nyttig, og mer grundig enn hva som er tilgjengelig online, men vær forsiktig av svindel. Forskning selskapet tilbyr å selge rapporten før du godtar å kjøpe noe.

Grå sider kataloger

Du kan også kunne finne mer informasjon på ditt lokale bibliotek, som i de fleste tilfeller vil ha både vanlige telefonen bøker og kryssreferanse kataloger. Sistnevnte er historisk kalt "Gran sider." Biblioteker har fordelen av å gi en historisk arkiv, som disse trykte kataloger kan dateres tilbake år; imidlertid vil trykte kataloger utelukke mobiltelefon og VOIP tall.