Nnywellness.com

Hvor å fastsette en MP3 spilleren krets bord


Hvor å fastsette en MP3 spilleren krets bord

Alle bærbare MP3-spillere har en slags en interne kretskort. Dette forumet kontrollerer all kraften og sender informasjon mellom tilkoblinger på spilleren. Hvis du kjører i problemer med MP3-spilleren, og du påtar det er med kretskortet, finnes det noen alternativer for å korrigere problemet. Ta i betraktning om at mange produsenter annullere garantien hvis utstyret er tatt fra hverandre.

Instruksjoner

• Åpne MP3-spilleren. Denne prosessen skal variere betydelig mellom fabrikater og modeller, så kontakt brukerhåndoken.

• Ta ut batteriet fra MP3-spilleren. Du ønsker ikke å tinker med kretskortet mens makt er fortsatt kjører gjennom maskinvare.

• Spray av kretskort med trykkluft fjerne rusk og støv opphopning. Denne oppbygging ofte forårsaker kretskortet overopphetes, hvilke tuns utstyret av og hindrer at den fungerer riktig.

• Se over kretskortet for alle tilkoblinger som ikke settes helt. Det er vanligvis en liten kabel setter som kobles til kretskortet. Hvis ledningen inn er miste eller ikke er koblet riktig, må du skyve den å sikre elektrisk signal sendes riktig.

• Inspisere kretskortet for enhver korrosjon. Dette er en oppbygging som stikker til styret og hindrer at den fungerer. Hvis du ser noen korrosjon oppbygging, må du nøye skraper den av med en fil eller skrutrekker. Dermed fjerner rusk som kan hindre at lyden sendes gjennom MP3-spilleren riktig.