Nnywellness.com

Slik beskytter en lastebil seng fra skrape Drop-in seng Liners


Når du hale noe tungt i lastebilen, kanskje du tror at små riper i sengen er en uunngåelig del av bruker din lastebil. Heldigvis finnes det en måte å bevare maling i sengen hvis du bruker en drop-in seng liner. Drop-in seng duken er et hardt skall som du kan installere over sengen av lastebilen. Du kan også installere en av disse liners hjemme uten hjelp av en lisensiert mekaniker.

Instruksjoner

• Fjerne noe du har i sengen av lastebilen. La bakluken ned og feie alle partikler ut av sengen. Hvis du felle debris mellom sengen av lastebilen og seng duken, kan det fremdeles føre til noen riper.

• Du bør bare bruke en seng liner som passer ordentlig sengen av lastebilen. Hvis duken ikke passer skikkelig, vil det ikke beskytte din lastebil seng riktig. Løft seng duken over sengen av bilen og sette den på plass (du må kanskje noen assistenter for å løfte den og sette den inn).

• Sett bakluke protector over åpne bakluken. Juster den kantene på bakluken og skru den på plass. Siden bakluken heiser og faller, må du sikre bakluken på plass med skruer å slippe det skli av når du løfter bakluken.

• Erstatte varer du vil trekke i lastebil. Nå vil rutefly beskytte din lastebil seng fra skade når du hale elementer i lastebil.

Tips og advarsler

  • Duken av lastebilen sengen er lett, men størrelsen gjør det tungvint. Verve hjelp å flytte den, eller du kan skade seng duken før du selv få sjansen til å bruke den.
  • Løft seng duken ut av sengen av lastebilen etter hver regnværsdag. Vann kan bassenget under fall i duken, forårsaker mugg og andre usmakelig buildup. Tørr sengen av lastebilen når du fjerner duken og deretter erstatte det når du er ferdig.