Nnywellness.com

Hva er fordelene med en mikser med en USB?


Hva er fordelene med en mikser med en USB?

USB blandebatterier tillate digital datamaskinen lydopptak uavhengig av andre eksternt utstyr. Selv om de er begrenset i evner i sammenligning med fire wire blandebatterier, som kan registrere og redigere spor uavhengig, er USB blandebatterier et ideelt valg for en hjemmestudio på et begrenset budsjett.

Digital

Den største fordelen med å bruke en USB-mikser er sine digitale evner. En USB-mikser festes til datamaskinen med en USB-kabel, gir deg muligheten til å registrere og lagre opptakene direkte på harddisken. USB blandebatterier bruker vanligvis WAV-filer, som kan være ganske store i størrelse, men moderne datamaskiner er bygget med mer enn nok harddiskplass.

Eksternt utstyr

Digitale opptak betyr at du ikke trenger eksternt utstyr, som kan være ganske kostbart. Lagringsenheter, ment for formålet å lagre lydfiler, kan være flere tusen dollar alene. En USB-mikser lar deg overføre denne lyd direkte til datamaskinen.

Digital redigering

Noen foretrekker digital redigering fordi det tillater dem å se hva de blande. USB blandebatterier kan brukes med en rekke forskjellige innspillingen programvare, og ofte blanding styret produsenten inkluderer sin egen program med blandebatteri.

Stereo-miks

De fleste USB blandebatterier posten i stereo. Hva dette betyr er at alle din kanaler, om fire eller 16, registreres på en to-spors stereo miks. Det er mulig å spille inn fra en USB blandebatteri spor for spor, hvilke innrømmer brukernes å fortegnelse ett instrument samtidig og deretter mesterverket andre instrumenter inn i blandingen.

Spor

En ulempe med USB blandebatterier er deres manglende evne til å registrere spor. Hvis du vil spille to gitarer samtidig, ville de registreres på en stereo sporet, så du kan ikke endre virkningene på en av gitarene uten å gjøre det samme til den andre.

Klar til å brenne

Noen mennesker foretrekker USB tilnærming når de gjør en innspilling. Så lenge alle nivåer av hvert spor defineres forhånd, tar det endelige produktet mindre tid å produsere. Den innrømmer brukernes å fortegnelse fullt band opptak uten å gjøre en stolpe redigere "mix" for hvert spor. I stedet er den siste innspillingen i WAV-format som er klar til å bli brent på en CD.