Nnywellness.com

De viktigste funksjonene skal se etter når du kjøper en GPS-enhet


De viktigste funksjonene skal se etter når du kjøper en GPS-enhet

Som GPS navigasjon markedet blomstene, produsenter tilbyr enheter med et bredere utvalg av funksjoner. Vurdere hvordan du planlegger å bruke GPS-enheten som du handler for den.

Størrelse og bærbarhet

De fleste GPS produsenter organisere sine enheter i kategorier for bruk med størrelsen på hver linje. For eksempel er Garmin GPS produkter inndelt i kategorier for On The Road (bil/motorsykkel enheter), på farten (utendørs/vandring), i idrett (Golf/fitness) og On The Water (bruk).

Enheter bygget for turgåere, må for eksempel være ultra-portabel håndholdte enheter med lang batterilevetid. Derimot må enheter for veien styringen ha større touch-skjerm for enkel visning og bruke under kjøring.

Nivåer av raffinement

Hvis du er ny på GPS-enheter og vil bare enkle veibeskrivelser, vurdere en touch-skjerm har en 3,5-tommers eller 4,3-tommers skjerm, et enkelt grensesnitt og talt omdreining-av-omdreining retningene. Se etter funksjonen tale, som kunngjør navnene på gatene driverne er rettet til å bruke.

Mer avanserte innretninger som inkluderer Bluetooth kompatibilitet, FM trafikkoppdateringer, eller med et elektronisk kompass og Barometrisk høydemåler.

Som tilleggsfunksjoner bety høyere priser og en lengre læringskurve, tenke grundig gjennom de som du faktisk tror du bruker.

Spesialiserte bruker

Avhengig av formålet, GPS-systemer over spesialiserte funksjoner.

Utendørs og fotturer GPS-systemer kan tilby ferskvann og saltvann kart, høy følsomhet mottakere (å finne stillinger raskere og opprettholde en sterk GPS-signalet) og selv kameraer.

Båtfolk kan kjøpe GPS-enheter med diagram planlegger å bo på banen, indikatorer for å måle dybden av undervanns objekter og sonar spore hvor fisken er plassert.

Golf GPS-systemer måle skutt avstander; Sykling systemer overvåker hjertefrekvens.

Uansett hva dine behov, husk at funksjonaliteten er viktigere enn utseende. En slank modell er ikke bra hvis du ikke kan lese skjermen eller manipulere knappene.