Nnywellness.com

DirecTV DVR vs TiVo


DirecTV DVR vs TiVo

Før 2005 ville en debatt mellom DirecTV DVR og TiVo vært moot, siden selskapene hadde tidligere sammen for å tilby både standard definisjon og HD-mottaker/DVR enheter, kalt R10 og HR10-250, henholdsvis. Hvis du kan finne en brukt, fungerer fortsatt R10 med SD DirecTV, som andre SD TiVo DVRs. Men arbeider HR10-250 ikke lenger med HD DirecTV; i 2011, TiVo selge ikke noen nye HD DVRs som er kompatible med satellitt. Før lenge etterlengtede TiVo HD DVR fra DirecTV slippes, har bare SD DirecTV kunder valget mellom TiVo og DirecTV DVRs.

HD

Hvis du har en HDTV og ønsker å se HD DirecTV programmering, skal vedtak være enkel. Siden TiVo, ikke har en kompatibel HD DVR, må du gå med en DirecTV HD DVR. Hvis du er villig til å vente til TiVo HD DVR fra DirecTV slippes, vil den inneholde TiVo WishList, TiVo integrert søk og DirecTV kino, ifølge DirecTV nettstedet. Selv om utviklingen har vært forsinket i flere år, sier DirecTV nettstedet at de er "optimistisk" deres TiVo HD DVR vil bli utgitt en gang i 2011.

Dobbel Tuning

For DirecTV abonnenter, DirecTV SD DVR-mottaker vinner mot alle TiVo SD DVRs, bortsett fra den gamle R10, for det enkle faktum at du ikke kan registrere eller se viser to samtidig med TiVo modeller. Bare utgåtte DirecTV/TiVo DVR-mottaker og gjeldende bare DirecTV DVR-mottakere har muligheten til å doble melodi med et DirecTV signal.

Kapasitet

En opprinnelige TiVo/DirecTV R10-enheten har opptil 70 timer opptakstid, mens gjeldende DirecTV SD DVR-modell R22-holder opp til 100 timer med innhold, eller 200 timer med en kompatibel 1TB ekstern harddisk. Du kan imidlertid kjøpe renovert R10s som er endret for å holde opp til 650 timer lagringsplass.

MPEG4 dekoding

Selv om DirecTV fortsatt overfører sin SD kanaler i MPEG2-format, har mange lokale stasjoner byttet til MPEG4 format for SD sendingene. Dessverre har DirecTV/TiVo R10 DVR bare kunne oversette MPEG2 signaler. Hvis du vil se og ta opp de fleste lokale SD kanaler, må du få en DirecTV R22, hvilke funksjoner en MPEG4-dekoder.

Grensesnitt

Den største fordelen å gå med en gammel R10 DVR er det faktum at den bruker svært roste TiVo brukergrensesnittet. I 2005 kalt CNET TiVo grensesnittet, "det beste grafiske brukergrensesnittet vi har sett hittil." Bare R10 tegnerne DirecTV SD å bruke intuitive TiVo funksjonene, som ønskeliste og sesongkort. Men med R22, har DirecTV lagt en egenskap tilsvarende til sesongkort, kalt serien Link, samt muligheten til å angi DVR fra en datamaskin eller smart telefon.

Eierskap

I 2006 flyttet DirecTV til en hovedsakelig lease-bare forretningsmodell for utstyr sin. Du kan fortsatt kjøpe en ny DirecTV DVR direkte hvis du ber om det. Imidlertid DirecTV legger ikke ut priser, og ifølge deres hjemmeside, "utstyr kostnader... kan være betydelig." For omtrent samme pris som nedbetalingsplanen for en leid R22, kan du kjøpe en R10 DVR.