Nnywellness.com

RG58 Overføring linje spesifikasjoner


RG58 Overføring linje spesifikasjoner

RG58 og dens oppgraderinger, RG58C og RG58U, er allsidig kabler, utlån seg godt til en rekke programmer. RG58 kan brukes for bredbånd overføring, satellitt og kabel-TV-overføring og ulike radio programmer. Må du studere spesifikasjonene for denne kabelen første og avgjøre om det er riktig kabel for det aktuelle programmet.

Vekt og spenning

RG58 kabelen veier 26 pounds for hver 1000 fot. Den tåler maksimalt trekke spenning 25,4 pounds før interne ledninger bryte. Dessverre, dette er ikke mye trekke spenning. Derfor, hvis en høyspenningskabel er nødvendig, andre kabler bør brukes.

Motstand

Dens indre motstand er 3,3 Ohm per hver 1000 fot for midterste ledningen. For ytre skjerming ledningen er motstanden 4,2 ohm for hver 1000 fot. Dette er så liten det er nesten ikke-eksisterende. For mange programmer under 1000 fot i lengde, kan dette bli oversett, siden spenningsfall er minimal.

Frekvensbånd

Kabelen starter overføring av data til 5 megahertz og stopper på 6000 megahertz. Dette er et svært bredt frekvensbånd. Alle systemer for kabel-TV og bredbånd applikasjoner innenfor dette spekteret.

Temperaturklassifisering

RG58 kabelen benyttes i en omgivelsestemperatur på anywhere fra minus 40 grader til pluss 75 grader. Dette konverterer til minus 40 grader Fahrenheit til pluss 167 grader Fahrenheit. Dette er et svært bredt temperaturområde, som gjør denne kabelen egnet for en rekke miljøer.