Nnywellness.com

Hvordan lage en 1st generasjon iPod batteri vare lenger?


Hvordan lage en 1st generasjon iPod batteri vare lenger?

Mens nyere modeller av iPod har en batterilevetid på opptil 14 timer når det brukes spesielt for musikkavspilling, har den første generasjonen en betydelig mindre batterilevetid, i opptil åtte timer med kontinuerlig bruk, ifølge den offisielle Apple støttesiden. Hvis første generasjon iPod tapper raskere enn annonsert tidsrommet, forlenge levetiden til enheten krever bruker det så lite som mulig, som inndata kommandoer årsaker enhetens harddisk å spinne, som safter iPod batterilevetid, ifølge "iPod & iTunes: den manglende manualen, fjerde utgave."

Instruksjoner

• Bruke spillelister. Spillelister kan du fortsette å lytte til musikk og tappe ikke batteriet så raskt som gjentatte ganger å velge forskjellige sanger. Spillelister kan opprettes i iTunes-programmet på datamaskinen, og synkronisert til iPod.

• Unngå ekstreme temperaturer. IPod er egnet for bruk i temperaturer mellom 50 til 95 grader Fahrenheit, ifølge offisielle Apple nettstedet. Lavere o e.

• Deaktivere bakgrunnslys. Funksjonen bak lyset lyser skjermen, som forbedrer synligheten av skjermen tekst, men er også en stor belastning på iPod-batteriet. Slå av batterilevetiden ved å holde nede "Meny" på iPod til bakgrunnslys deaktiverer.

• Skyv bryteren "Hold" på toppen av iPod å hindre berøre en kommandoknapp. Kommandoknapper tappe batteriet som den reaktiveres enhetens harddisk for å svare på kommandoen.