Nnywellness.com

Hvordan lage en hjemmelaget TV-antenne


Hvordan lage en hjemmelaget TV-antenne

Kabel og satellitt TV tilbyr visning av nesten alle program på hundrevis av kanaler; Imidlertid, kabel eller satellitt-tjenester kan ikke alltid være tilgjengelig. Hvis du har nylig flyttet inn i et nytt hjem eller leilighet og vente flere dager før kabel eller satellitt kan installeres, raskt mote en hjemmelaget TV-antenne slik at du kan fortsatt se programmer levert fra en lokal sendere.

Instruksjoner

• Bruk saks til å kutte 1/2-tommers diameter hull i midten av flyttbare toppen av en plast kan som en Pringles kanne. Bruk saks til å kutte 1/2-tommers diameter hull i midten nederst i plast kan.

• Kuttet koaksial koblingen terminal av den ene enden av en koaksial kabel. Stripe 1 tomme folie og plastikk dielektrisk fra slutten av kabelen slik at bare metal kjernen forblir på slutten av kabelen. Stripe 5 inches av plast jakken fra slutten av koaksialkabelen som ikke lenger har en kobling.

• Spre og rette ledninger rundt koaksialkabelen ut til siden av kabelen. Plass koaksialkabelen, enden kobling først gjennom plast kan og gjennom hullet i bunnen av kan.

• Sett inn koaksialkabelen slutten som ikke har en kontakt gjennom hullet i plast lokk slik at seks inches av kabel stikker ut fra toppen av lokket. Festes lokket på plass på kan og over ledningene strekker seg fra siden av kabelen, slik at lokket holder ledningene og kabel og minst 1 tomme av ledningen stikker fra toppen av kan.

• Dekk kan aluminiumsfolie å sikre folien er stramt mot kan og ledninger stikker fra toppen av kan. Bare koaksialkabelen ender stikker fra toppen og bunnen av boksen skal være synlig.

• Koble koaksial kontakten terminal på slutten av koaksialkabelen til TV for å begynne å bruke antennen.