Nnywellness.com

Slik feilsøker YouTube på iPhone


Apples iPhone er forhåndslastet med mange funksjoner og programmer. Brukere av iPhone kan se deres favoritt videoer overalt hvor det finnes en nettverkstilkobling ved hjelp av YouTube-programmet. YouTube er en video-deling nettsted som har millioner av videoer. Du kan laste opp, dele og se videoer fra iPhone. Noen ganger kan det oppstå problemer med programmet på telefonen. Du kan feilsøke problemer før du kontakter Apples kundestøtte.

Instruksjoner

• Kontroller nettverksinnstillinger hvis du ikke kan åpne YouTube-applikasjon. Trykk på "Home" og trykk "Innstillinger." Tapp "Generelt" og velg "Nettverk." Bytte "mobilnettet datafeltet" til "On" Hvis det er deaktivert. Trykk på "Meny" og prøver å få tilgang YouTube igjen.

• Trykk og hold knappen "Hjem" for seks sekunder hvis YouTube fryser. Programmet skal lukke. Hvis ikke, må du slå av telefonen ved å trykke og holde "Dvale/vekke" knappen på iPhone. Dra glidebryteren som vises på skjermen og vent til telefonen makt av. Vent 30 sekunder og slå på telefonen igjen. Forsøk på å YouTube igjen.

• Kontroller voluminnstillingene for hvis du ikke kan høre YouTube-videoer. Bruk volumkontrollknappene på siden av iPhone å skru volumet opp. Hvis du bruker hodetelefoner, må du sikre koblingen er skjøvet helt inn i telefonen.

• Tilbakestille innstillingene hvis du fremdeles ikke tilgang til YouTube. Trykk på "Home" og trykk "Innstillinger." Bla ned og trykk "General." Trykk på "Reset" og velg "Slett alt innhold og alle innstillinger."

• Gjenopprette hvis YouTube fortsatt ikke fungerer. Koble iPhone til datamaskinen og åpne iTunes. Klikk på iPhone navnet i "Enheter"-panelet og klikke "Gjenopprett". Følg instruksjonene på skjermen for å gjenopprette. Prøv å få tilgang til YouTube.