Nnywellness.com

Hvordan du overfører spillelister fra iPod til en iPhone


Hvordan du overfører spillelister fra iPod til en iPhone

Apples iPod og iPhone har mange funksjoner i vanlig, inkludert ha spillelister overføres til dem fra Apples desktop musikkprogramvare, iTunes. Hvis du har en iPod og iPhone, kan du kopiere sanger og spillelister fra iPod til iPhone via iTunes.

Instruksjoner

• Koble iPod til datamaskinen med iTunes-biblioteket installert. Bruk USB-kabelen til å koble iPoden. En gang koplet, iTunes automatisk starter og synkronisere iPod med iTunes. Alle spillelistene opprettet og valgt blir synkronisert.

• Koble iPoden. Når synkronisering prosessen er fullført, kan du trygt fjerne iPod fra USB-kabelen.

• Koble iPhone til samme datamaskin. Hvis dette er første gangen du kobler iPhone til datamaskinen, blir du bedt om å slette innholdet på iPhone og synkronisere med iTunes-biblioteket som er installert på datamaskinen. Velge "Ja" å fortsette synkronisering prosessen. Hvis iPhone er allerede synkronisert til iTunes biblioteket, synkroniserer den automatisk.

• Klikk iPhone i enhetsoppføringen. Til venstre i iTunes-vinduet vises dine tilkoblede iPhone som en tilgjengelig enhet. Klikk iPhone for å starte Enhetsbehandling.

• Klikk kategorien "Musikk" i Enhetsbehandling. Dette åpner et vindu som viser musikk-synkronisere alternativer.

• Velg spillelistene du vil overføre til iPhone. Når du har valgt alle spillelistene du vil synkronisere iPhone, trykk på "Sync" og iTunes overfører automatisk spillelister og tilknyttede sanger til iPhone.

• Sjekk din iPhone sørge for alle valgte spillelister ble overført. Hvis alle spillelister ble overført, har både iPod og iPhone samme spillelister installert. Hvis spillelistene ikke ble overført, Kontroller Enhetsbehandling for å sørge for at du valgte alle spillelister du synkroniserte og trykk på "Sync".