Nnywellness.com

Problemer med iPod Touch


Problemer med iPod Touch

IPod Touch er en Apple-enhet som er en transportabel media spilleren med Wi-Fi-kapasitet. Denne iPod-modellen er nesten identisk med Apple iPhone. Den eneste forskjellen er at iPhone kan foreta telefonsamtaler over ATT & nettverk, mens iPod touch kan bare ringe en Wi-Fi-tilkobling, en mikrofon headset og bestemte programmer. IPod Touch har en berøringsskjerm, Bluetooth-teknologi, RAM og mikroprosessorer. Det finnes tusenvis av spill og programmer for Apple iPod Touch, og brukerne kan lagre musikk og videoer på enheten. Selv om denne iPod kan være svært nyttig, har det også noen vanlige problemer.

Tom skjerm

Noen ganger får du en tom skjerm når batteriet er helt utladet. For å fikse dette, bare koble iPod touch til strømforsyningen og la det belaste i minst 10 minutter.

ITunes Sync problemer

Mange eiere klager at noen ganger iPod touch ikke gjenkjennes når enheten er koblet til datamaskinen og iTunes kjører eller vil ikke synkroniseres. For å fikse dette, må du kontrollere at enheten er ladet og slått på. Deretter Prøv å koble den til datamaskinen via en annen USB-port. Hvis problemet vedvarer, slå av iPod og deretter slå den på igjen. Hvis dette ikke løser problemet, starter du datamaskinen og koble til enheten. Hvis du fortsatt ikke kan synkronisere eller enheten er fremdeles ikke gjenkjent, kan du prøve å installere iTunes.

Frosne skjermen

Noen ganger vil iPod touch skjermen fryse. Selv om det kan være frustrerende, er dette en relativt enkelt problem å løse. For å løse dette problemet, trykk og hold på Hjem-knappen (den runde depresjonen, like nedenfor skjermen) i 10 sekunder til åpne programmet lukkes. Hvis problemet vedvarer, prøv slår på iPod og deretter slå på igjen. Hvis det ikke fungerer, kan du tilbakestille enheten. Nullstill iPod Touch ved trykk og hold power-knappen og hjem-knappen i 10 sekunder til Apple-logoen kommer på skjermen.

Konstant frysing skjermen

Hvis skjermen fortsetter å fryse regelmessig, så må du tilbakestille innstillingene. Vil gå til startsiden, velg "innstillinger" og deretter "Generelt", så "reset", "Nullstill alle innstillinger." Dataene vil ikke bli slettet, men innstillingene tilbakestilles. Hvis det fortsatt ikke fungerer, dessverre må slette alt på iPod Touch. Hvis mulig, synkronisere enheten før du gjør dette, slik at du ikke trenger å kjøpe tilbake apper eller musikk. Hvis du vil slette alt innhold, gå til startsiden, velg "innstillinger" og "generell", deretter "reset" og deretter "Slett alt innhold."

Frysing når bruker Safari

Et vanlig problem med iPod Touch fryser når du bruker safarinettleser. For å fikse dette, bare tilbakestille det ved å holde nede Hjem-knappen. For å hindre at dette skjer igjen, frigjør plass ved å slette noen musikk og programmer. Prøv også å ikke å lytte til musikk fra enheten mens du bruker Safari.