Nnywellness.com

Clifford ess 300 installasjon


Clifford ess 300 installasjon

Clifford ACE 300 tilbyr høy bil sikkerhet samt eksterne starter for kjøretøyet. Denne bilalarmen og eksterne starte pakken leveres med livstidsgaranti så lenge du eier bilen. Det har også en falsk alarm kontroll og testsystem som reduserer mengden av falske alarmer systemet utløser. ACE 300 leveres med en fjernkontroll som gir en panikk-knappen og lar brukeren fjernt låse og låse opp dører. En personlig sikkerhetsfunksjon ACE-300 slår på interiør lysene av kjøretøyet eksternt avvæpne alarm. Innvendig lys opphold på i 30 sekunder, eller til du starter motoren.

Instruksjoner

• Last ned en lager koblingsskjemaet for din bil eller bruke den i bilen brukerhåndboken.

• Fjerne ledningsnett og alarm CPU fra bil alarm pakken. Merk hver ledning koblet til ledningsnett med en klebrig tilbake og skrive hva det kobler seg til med din lager koblingsskjemaet. Koble ledningsnettet til CPU.

• Fjern instrumentpanelet med en socket skiftenøkkel og sett til side.

• Fjern bolten som holder tenning selen på plass og skille de to halvdelene av selen på pluggen.

• Bruk en lommelykt se alle ledninger koblet til tenningen panelet klart. Lese-tilbake-klistrelapp etikettene på ledningene utnytte ledninger og koble hver ledning til den tilsvarende ledningen i tenningen selen. Ledningene du skal koble inkluderer: makt, jord, parkering lys, tenning utgang, bakken når væpnet at forsyninger makt til forrett drepe, makt sirenen, dørlås døren Lås opp og ekstra utganger som kontrollerer vinduet moduler som heve og senke windows.

• Bruk deretter trykk wire kontaktene for å koble hver ledning til den tilsvarende ledningen i den lager ledninger guiden som fulgte med bilens brukerhåndboken. Ønsket-trykk kan du kobler slutten av en wire til slutten av den andre ledningen ved krølle det to telegrammer sammen. Dette gjør forbindelsene mellom ledningene uten lodding.

• Rydde opp overflødig ledninger av innpakning ledninger og sikre med zip-tie eller elektriske tape. Koble boksen tenningen og wire pakker sikkerhetskopiere til undersiden av dashbordet.

• Koble antennen wire for ekstern start del av bil alarm til riktig plugin tenning selen. Fjern plast over dobbeltsidig tape på baksiden av antennen og fest antennen til frontruten. Skjule antenne ledningen ved å skyve ledningen i duken langs pilaren og kjøre den sammen med vinduet til døren tucking rundt på siden av dashbordet. Rull opp overskytende ledning og sikre den med et zip-tie, forlater ca 12 inches av wire hengende ut. Koble slutten av antenne ledningen til den tilsvarende ledningen i CPU.

• Montere seks-tone sirenen under panseret på bilen unna varme og bevegelige deler. Møte sirenen ved montering for å beskytte enheten mot vann skade siver under panseret på bilen. Bruk bore å gjøre små pilot hull i rammen og fest skruene gjennom monteringshullene og hullene pilot med drill. Bore et lite hull i bunnen av ilden veggen mellom motoren og innsiden av bilen. Kjør ledninger langs toppen nær hette hengslene og sette dem inn i hullet. Koble ledningene fra sirenen til CPU for alarmsystemet.

• Erstatte dashbordet panelet ved å sette skruene og stramme med socket wrench.