Nnywellness.com

Hvordan få en gratis bil historie rapport


En loggrapport for kjøretøy er som en bakgrunnssjekk for en bil: det gir en detaljert oversikt over alt bilen har vært gjennom, inkludert grunnleggende ting som faktisk kjørelengde og alder, til mer alvorlige ting som store ulykker og reparasjoner. Når du er klar til å kjøpe en brukt bil, bør du absolutt vurdere å få en bil historie rapport å sikre selgeren ikke har løyet eller skjult viktig informasjon. Du kan også finne måter å få en gratis bil historie rapport.

Instruksjoner

• Spør forhandler eller selger for en gratis kjøretøy historie. Mange forhandlere gir nå rapportene uten kostnader for forbrukerne. Noen private selgere gir også en gratis bil historie rapport til potensielle kjøpere. Bare spør forhandler eller selgeren for å gi deg en gratis bil historie rapport før du gjør et tilbud på bilen. Kostnadene for rapporten er lav for forhandlere, så hvis en forhandler nekter å gi deg en gratis bil historie rapport, kan det være et tegn på at noe alvorlig galt med bilen.

• Benytte gratis bil historie rapport tjenester. Det er et lite antall gratis bil historie rapport tjenester tilgjengelig hovedsakelig online. Mens disse tjenestene vanligvis ikke gir en mer detaljert rapport som noen av de store kjøretøyet historie leverandører, kan den begrensede informasjonen av gratis rapporter gir gi deg en viss idé om kjøretøyets pålitelighet. Hvis du oppdager tvilsomt elementer gjennom disse ledig tjenestene, kan du vurdere å kjøpe en fullstendig rapport eller unngå å kjøpe bilen helt.

• Dra nytte av grunnleggende gratis bil historie rapport tilbys av store kjøretøy historie tjenester. Selskaper som CarFax tilbyr en grunnleggende rapport til forbrukerne uten kostnad. Dette er en flott måte å avgjøre om du trenger å kjøpe en mer detaljert rapport, eller om du skal bare unngå bilen helt.

• Bruk en dyp-web søkemotor for å finne bilens historie. Deep-web søkemotorer går utover vanlige web-søk, og se gjennom databaser av offentlige registre for en rekke forskjellige ting - inkludert kjøretøy og tittel. Du kan lage din egen gratis "bil historie rapport" ved å skrive inn hele kjøretøy identifikasjonsnummeret (VIN) i en dyp-web søkemotor og søke. Fokusere spesielt på oppføringer under på Statens Institutt for Motor Vehicles (DMV eller MVS) eller lignende organisasjoner.