Nnywellness.com

Hvor å opphøre sprekk kjører på frontruten


Hvor å opphøre sprekk kjører på frontruten

Bil frontruten sprekk kan være frustrerende og en sikkerhetsrisiko. De fleste frontruten sprekk start med en liten brikke fra et objekt treffer den, for eksempel en stein eller stein, mens du kjører. En sprekk kan spredt over frontruten, blir usikre og krever umiddelbar erstatning. Hvis frontruten har begynt å sprekke, kan det krever profesjonell reparasjon på enkelte punkt. Ikke gjør dette, kan det føre til en alvorlig sikkerhetsrisiko, frontruten vil være sterkt svekket. Det er imidlertid mulig å opphøre sprekk utvides, som kan hindre behov for å erstatte frontruten. Bruke neglelakk eller bruke en frontruten reparasjon kit kan stoppe spredningen av en frontruten sprekk.

Instruksjoner

• Nøye rundt sprekk og la det tørke helt i solen. Hvis det ikke er solfylte utenfor, tørke den med en hårføner.

• Klart neglelakk gjelde små frontruten sprekk. Bruke penselen som fulgte med polske, fungere det inn i sprekken, både på innsiden og utsiden. La den polske tørke. Mens ikke en permanent fikse, dette vil kjøpe seg tid til å shoppe rundt for reparasjon jobber og vil stoppe ytterligere utvidelse av sprekken.

• Kjøpe en frontruten reparasjon kit fra en automatisk forsyning butikken. Settene består av de samme harpiks som reparere butikker bruk å fastsette sprekker. Omgås harpiks applikatoren og arbeide harpiks grundig inn i sprekken. Fjern overskytende resin, og følg instruksjonene på pakken for tørking.

Tips og advarsler

  • Bruke eventuelle reparasjoner så snart som mulig etter den første brikken som starter sprekken. Dersom sprekken er eldre enn en måned, kan skitt ha jobbet seg inn i det, som kan gjøre det umulig å reparere hjemme.
  • Unngå å bruke regn-resistente produkter på frontruten etter det opprettholder en sprekk. Dette er voks-baserte produkter som hjelper vann rulle ut frontruten og redusere behovet for vindusviskere. Voksen vil strømme inn i sprekken og stoppe reparasjon harpiks fra binding til glasset.
  • Store eller komplekse sprekker, eksempel fra en stor stein eller baseball, er usannsynlig repareres. I disse tilfellene erstatte frontruten så raskt som mulig, som det kan potensielt bryte, selv en mindre kollisjon.