Nnywellness.com

S klasse vs BMW 7-serie vs Audi A8


Mercedes-Benz S-klasse, BMW 7-serie og Audi A8 er populære medlemmer av eksklusiv luksus sedan klassen. Mens hver gir passasjerene en myk og luksuriøs tur, er det viktige forskjeller mellom tre.

Mercedes-Benz S-klasse

S-klassen leveres som standard med en base åtte sylinder, 382-hestekrefter motor og har 0-60 mph ganger omtrent 6,0 sekunder. Bilen har også et navigasjonssystem, håndfri mobiltelefon oppsett, skinn møbeltrekk, tre trim og en Harman Kardon lyd system. I tillegg til de nevnte funksjonene inneholder AMG versjonene 20-tommers legering hjul, en aktiv fjæring, adaptive cruise-kontroll og en infrarød nattsyn-system.

BMW 7 serien

BMW 7-serie leveres som standard med en seks-sylindret, 326-hestekrefter motor som kan skilte med en 0-60 mph tid på 5,7 sekunder. 7 serien tilbyr også andre motor alternativer, inkludert åtte sylinder og diesel drivstoff. Bilen inneholder også BMW iDrive-systemet, som setter alle de viktigste knappene (for eksempel radio kontroll, navigasjon og telefon alternativer) i en sentral konsoll for å gjør mer sikker og effektiv. Det inkluderer også industristandarden skinn møbeltrekk og tre trim.

Audi A8

Audi A8 leveres som standard med en 8-sylindret, 4,2 liter, 350-hestekrefter motor med variabel inntak timing å sikre maksimal drivstofføkonomi og utslipp. A8 har også en sentral konsoll med alle nødvendige operative knapper å sikre passasjer sikkerhet når du bruker disse funksjonene mens du kjører. A8 kommer også med en åtte-høyttaler Bose høyttalersystem, skinn møbeltrekk, tre trim og fire-sonen klimakontroll.

Løsning

Alle kjøretøyene tilbyr utmerket luksus og ytelse for passasjerer, ser det ut til at BMW 7-serie har en kant over andre. 7-serien tilbyr flere motor alternativer, inkludert de med forskjellige drivstoff alternativer, gir forbrukeren valget av hvor mange og hvilken type drivstoff de ønsker å bruke i sine luksuriøse kjøretøy. Det faktum at alle kjøretøyene gir kvalitet luksus og ytelse gjør noen av disse kjøretøyene et fint valg, men til forbrukere som ønsker å bruke et alternativt drivstoff, BMW 7-serie gir et bedre alternativ.

Betraktninger

Informasjonen i denne artikkelen er basert utelukkende på beskrivelser av hver bil, og er ikke basert på første hånd erfaring kjører noen av de ovennevnte bilene.Kjøpe en bil alltid kommer ned til personlige preferanser. Sørg for å teste drive hvert kjøretøy før du kjøper.