Nnywellness.com

Hvordan lage rase bil Vinyl bokstaver


Hvordan lage rase bil Vinyl bokstaver

Vinyl dekaler er en enkel måte å feste et tegn til en racerbil. Bruke tilpassede vinyl bokstaver på profesjonelle og amatører racerbiler gir folk en måte å holde styr på sine favoritt racerbil. Vinyl bokstaver gir en racerbil et tilpasset utseende uten den høye prisen på en ny maling jobb, og med vinyl bokstaver på alle sider av rase bil kan tilskuere å se bilen fra uansett hvor du står. Biler ble gjort til ser bra ut, gå fort, og vinne. rase bil vinyl bokstaver er en enkel måte å annonsere til fans og sponsorer som du er her for å vinne.

Instruksjoner

• Opprett den nye bokstaver ved hjelp av en datastyrt designverktøy, eller skanne et bilde av en design til en datamaskin og lagre som en vektor-fil på datamaskinen. Designe egendefinerte bokstaver innebærer bruker et tegneverktøy som Microsoft Paint eller Adobe Illustrator for å utvikle et nytt design.

Lagre ny design eller skannet bilde som en vektor-fil. Profesjonell vinyl kniver og tegn beslutningstakere krever at alle nye design lagres denne måten slik at datastyrt vinyl cutters kan bruke bildet for å kutte en ny vinyl decal eller bokstaver. Denne typen digitale filen kan deretter leses av en vinyl cutting maskin nettopp replikere design i et stykke vinyl.

Skjær design i et stykke lager vinyl ved hjelp av din egen datastyrt vinyl cutter eller ta filen design til en profesjonell vinyl kutter. Gjør designarbeid design selv og deretter ta det å en profesjonell vinyl cutter vil spare deg kostnaden av å ha en profesjonell det for deg. Kostnadene for design kan koste så mye som $100 en time når det gjøres profesjonelt. Lære å lage rase bil vinyl bokstaver vil redusere totalkostnadene for rase bil vinyl bokstaver med så mye som 80 prosent.

• Starte vinyl cutting programmet og slå den vinyl cutter. Velg fargen på vinyl bokstaver du vil og Plasser farget stykke vinyl i matespalten av vinyl cutting maskin. Åpne design's vektor-fil og plassere den i utskriftskøen. Finne skriver- og vinyl cutting maskin sender cutting maskin instruksjonene kutte lager stykke vinyl designen du opprettet.

• Se vinyl cutting maskin som det begynner å kutte ut design i vinyl. Pass på at lager stykke vinyl ikke får fast eller ødelagt under utskrift. Den vinyl cutter bruker en presis skjærende verktøy å spore omrisset av filen vektor design for å gjenskape design i et stykke vinyl som senere kan knyttet til rase bil. Lære hvordan for å gjøre rase bil vinyl bokstaver er veldig, veldig enkelt og mesteparten av arbeidet kommer fra skape eller finne en design å gjøre. Når den vinyl cutter "skriver" den nye utformingen i vinyl, være vinyl bokstaver klar til å legge til racerbil.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke har et program som lagrer filer i vektorformat, kan du bruke en image fange verktøyet å "fange" bildet slik det vises på skjermen og oversette det til en vektor-fil. Alltid lage design med tykke svarte konturene. Når en design ikke er lagret som en vektor-fil, kan den bli tolket på en profesjonell vinyl cutter butikken med vinyl kutte programvare tilgjengelig på noen vinyl cutter butikk.
  • Vinyl bokstaver kan bli ødelagt av installasjonsmetoder. Hvis du ikke har filen lagret for senere bruk, eller du sletter filen etter får vinyl kutt, må du kunne gjøre alt om igjen hvis du ikke klippe en ekstra kopi når du klippe opprinnelige.