Nnywellness.com

Feilsøke a1988 Ford Ranger


Feilsøke a1988 Ford Ranger

1988 Ford Ranger er en sekssylindrede kjøretøy som ble produsert i to og fire hjul stasjonen. Pickup lastebil ble også produsert i 2,0 liter modeller og 2.9-liters modeller. 2.9-liters-modellen gir ekstra strøm og er en populær versjon for fire hjulet stasjonen programmer. 2.9-liters kommer også med moderat tauing evner. Mangel på et Kjørecomputer system gjør det mulig for amatør mekanikk å utføre reparasjoner. Brenselet injisert lastebilen er underlagt en rekke ulike mekaniske problemer som kan repareres med grunnleggende verktøy og minimal kunnskap.

Instruksjoner

• Vri nøkkelen til "På" posisjon uten å starte bilen. Teste makt på dome lyset, stereo og frontlyktene. Hvis bilen ikke har strøm, kontroller koplingene til batteriet og bruke en spenning meter for å sjekke batteriet for spenning. Bruk startkabler og en andre kjøretøy å hoppe starte bilen og batteriet. Hvis batteriet fortsetter å renne, må du installere et nytt batteri.

• Erstatte dynamoen Hvis batteriet er i god stand, men bilen fortsetter å oppleve strømbrudd. Dårlig dynamoen vil tappe batteriet og forhindre bilen starter, men det vil ikke hindre bilen kjører med en rask start.

• Forsøke å starte motoren og lytte nøye for ett klikk. Lyden er tegn på en dårlig forrett. Klatre under bilen og finne starteren. Starteren er en sylindrisk objekt med en andre mindre sylinder knyttet. Hit viktigste sylinderen med en hammer og prøver å starte bilen. Erstatte starteren så snart som mulig.

• Kjøre kjøretøyet og Skift gjennom manuell girene på ulike hastigheter. Grov skiftende er et tegn på en dårlig clutch eller en dårlig overføring. En dårlig clutch vil føle seg løs og være vanskelig å sette i utstyr mens en dårlig overføring vil gjøre en malende lyd og være svært stramt under forsøk på å finne forskjellige girene. Begge krever avansert mekanisk kunnskap og er dyrt å erstatte.

• Lytte til bilen mens du kjører. Angiveri lyder på viser middelverdien beltene er løs og sputtering og backfiring er ofte fouled tennplugger og dårlig sprøytebrukere. Kjøretøy som ikke øke kraften med økt gass har dårlig drivstoff sprøytebrukere.

Tips og advarsler

  • Alltid lytte til kjøretøyet for nye lyder og ta hensyn til følelsen av kjøretøyet for endringer. Prøv å diagnostisere og før problemet bladene du strandet på siden av veien.
  • Sjekk olje og væsker regelmessig. Regelmessig vedlikehold beskytter motoren og nedskrive antallet av fremtidige reparasjoner.