Nnywellness.com

Feilsøke automatgir i en ' 97 Honda Civic


Når din 1997 Honda Civic begynner å ha bekymring skiftende, er automatisk overføring sviktende. Automatisk overføring er dyrt å overhale og enda dyrere å erstatte. Det kan være flere grunner din Honda Civic har bekymring skiftende tannhjul som ikke har noe å gjøre med det indre arbeidet i overføringen. Feilsøke automatisk overføring i din 1997 Honda Civic å forstå bare hva som går galt før du tar den til en mekaniker for en kostbar reparasjon.

Instruksjoner

• Kontroller at overføringen har nok væske. Automatisk overføring bruker væsken makt og smøre sine tannhjul, så hvis væsken er lav overføring ikke vil fungere korrekt. Bruk en butikk fille og røde snødekte måling i motorrommet teste væske nivå.

• Kontroller at ECM fungerer overføringen. ECM er en flatskjerm rett foran bilens batteri i motorrommet som kan fjernes med en 10 mm socket skiftenøkkel. ECM er en datamaskin som har alle funksjonene til bilen sin feil kan være feildiagnostisert som overføring problem. Ta ECM til en profesjonell for en diagnose.

• Kontroller at ECM får riktig informasjon fra hastighetssensoren (en elektronisk plug sitter på toppen av overføring som kan fjernes med en 10 mm socket skiftenøkkel). Sensoren er ansvarlig for videresending av informasjon til ECM for riktig drift av overføring.

• Lukt motoren under drift. Gli tannhjul vil føre mye varme i overføringen og avgir en brennende lukten. Hvis girene er forsinket må overføring ombygd eller erstattet.