Nnywellness.com

Hva cabrioleter gjør GM?


Hva cabrioleter gjør GM?

General Motors, også kjent som GM, er en av de største amerikanske bil og lastebil produsentene. Basert i Detroit, produserer selskapet innenlandske kjøretøy Cadillac, Chevrolet, Buick, Pontiac, Saturn, GMC og Hummer. GM merker konvertible modellene har noen av de nyskapende design og sikkerhetsfunksjoner som General Motors er kjent for.

Cadillac XLR

Cadillac er også ansett som en av General Motors luksus merkevarer. Standard Cadillac XLR leveres med to seter og en trekkes tilbake hardt. Ifølge Edmunds inkluderer noen av funksjonene adaptive cruise-kontroll, keyless oppstart og satellittradio med Bose lydanlegg. The XLR kraftig 4.6-liters V8-motor kan gjøre det gå fra null til 60 mph i seks sekunder. Cadillac XLR kabriolet var i produksjon fra 2004 til 2009.

Pontiac G6

GM kunngjorde at det ville opphøre produksjon av Pontiac biler i 2009 og merkevaren helt faset ut innen 2011. Pontiac G6 kabriolet har elegant interiør og utvendig styling. Bemerkelsesverdige funksjonene på G6 inkluderer en trekkes tilbake hardt, automatisk klimaanlegg og en 3,5-liters V6-motoren. Det er hint av racing inspirasjon med denne modellen. Ifølge Pontiac kjører denne GM konvertible har analoge målere og krom eksosrør.

Saturn Sky

Saturn Sky har en kombinasjon av sporty stil, komfort og lav pris. Saturn himmelen er en av GMs økonomi orientert cabrioleter og eneste sportsbil tilbys av Saturn. En av downfalls er som har svært begrenset lagringsplass og bagasjerommet plass. Denne to-seters roadster er ikke lenger i produksjon og hele Saturn linjen kjøres fases ut av GM.

Chevrolet Corvette Coupe

Produsert av GM Chevrolet divisjon, er også kjent som Chevy Corvette Coupe en av de to siste Corvette modellene for 2011. Ifølge "Motor Trend Magazine," Corvette Coupe har en 6,2-liters V8-motor og er en del av sjette generasjon Corvette. Coupe har et avtagbart tak panel, syv høyttaler Bose lydanlegg og en sekstrinns girkasse ifølge Chevrolet. Dette sportsbil har testet en imponerende 190 mph i full fart.

Chevrolet Corvette Grand Sport

2011 Grand Sport tilbyr lignende ytelse og håndtering Coupe, men skiller seg når det gjelder stil. Den har bredere skjermer, luftinntak og oppgradert dekk. Denne modellen har imponerende daglig brukervennlighet og funksjoner komfortable seter. Grand Sport standardmodellen leveres med en manuell topp, men en makt toppen er en tilgjengelig oppgradering. Ifølge Chevrolet trekke de makt innenfor 18 sekunder.