Nnywellness.com

Hvordan bygge en Front motor Rail Buggy


Hvordan bygge en Front motor Rail Buggy

Rail golfbiler eller dune golfbiler er en mangeårig favoritt leketøy av ørkenen goers. Brukes til å kjøre over sanddynene, gjørmete eller grovt terreng og steinete landskap, er jernbane golfbiler lett og raskt strippet ned versjoner av biler som består av noe mer enn rammen, dekk, motor, rattet og et par seter.Billig å operere og vedlikeholde, jernbane golfbiler består av 2 ulike konfigurasjoner: midten av motor og foran motoren golfbiler. Midten av motor er golfbiler langt mer populære konfigurasjonen med motoren montert bak sjåføren og koblet direkte til bakakselen. Denne konfigurasjonen gir total buggy fortolling, øker hestekrefter, og det er litt tryggere enn en front motor buggy. Foran motoren golfbiler har sine motorer montert foran føreren som en vanlig bil oppsett med en drivakselen koble motoren til bakakselen. Foran motoren golfbiler er enklere å bygge på noen måter enn deres motor og tilby tilleggsbonus av en bedre tyngdepunkt. Mindre trekkraft kan hadde på grunn av mindre vekt på bakhjulene, men dette er en mindre tilbakeslag sammenlignet med enkel konstruksjon. Denne artikkelen vil lære deg hvordan å bygge din egen front motor rail buggy fra noen gamle front motor bil du har tilgjengelig.

Instruksjoner

• Starte av kjøper eller finne en gamle (men kunne kjøre!) bil. Dette vil tjene som en base for buggy. Fjern alle glass fra bilen ved å skyve barberblad kniv langs perimeteren Vinduer og frontruten og løfte glasset fri fra sin listverk.

• Neste fjerne alle dører og kropp paneler. Kroppen paneler er bare metallplater festet med bolter, så søk langs kanten av hvert panel og bruker ratchet satt til å fjerne hvert panel.

• Fjern bagasjelokket og panseret også. Når du har fjernet alle metallplater fra bilen, bør du sitte igjen med en ramme og det indre arbeidet i bilen.

• Trekk teppet og plast av innsiden av bilen. La ingenting men seter i stedet. Det bør være mulig å fjerne alle av indre av bilen med den razor bladet og en bit av albuen fett.

• Hvis det er baksetene, bruke ratchet unbolt dem fra rammen og fjerne dem. Nå bør du ha hva som utgjør "buggy" med foran motordesign.

• Fjerne gaten dekkene som var montert den gamle bilen og mount grov eller "mud" dekk. Ulike andre modifikasjoner kan gjøres for å forbedre ytelsen, suspensjon og sikkerheten til denne design, men dette er din grunnleggende strippet ned rail buggy klar for litt moro på spor.

Tips og advarsler

  • En bestemt biltype som brukes mye til jernbane golfbiler er Volkswagen Beetle, men disse er vanligvis en midt-motor-biler som krever noen modifikasjoner til å kjøre som en front motordesign.
  • Det kan være vanskelig å passe grov dekk under fender brønnene av en liten bil uten en heis kit, så ikke bli for aggressiv om dekkdimensjon først.