Nnywellness.com

Samsung TV installeringsinstruksjoner


Samsung TV installeringsinstruksjoner

Samsung TV er ikke klar til bruk når det er rett ut av esken. Samsung gjør bare flatskjerm-TV. Alle flatskjerm -TV har TV står så de kan stå. Samsung står kommer i to deler som må settes sammen før står kan kobles til under TV. installere TVEN stå på en Samsung-TV tar ikke lang tid og ikke krever noen spesielle verktøy.

Instruksjoner

• Legg standen ned. Stativet er det flatt. Angi guide stå på toppen av stativet. Guide stativet er formet som bokstaven "L" Posisjon guiden stå så hullene på linje med hullene av stativet. Legg skruene gjennom hullene av guide stå i stativet og stram med en Phillips-skrutrekker. De to delene united er nå omtales som "stand." Bestemme foran standen. Foran standen er formet som bokstaven "L", mens baksiden er flat.

• Hente TV og løfte den over standen. Lavere TV oppå stativet samtidig ha en venn hjelpe TV til standen. Sett inn skruene gjennom hullene i bunnen av TV i stativet, så stramme med skrutrekkeren. Foran standen må være vendt i samme retning som TV når du kobler TVEN til standen.

• Koble hunnkoplingen på strømkabelen til makt utstikkerne TV satt og plugg den mannlige enden av strømledningen til strømuttaket. Koble antennen til gjengede RF porten merket "antenne i."

• Fjern batteridekselet fra fjernkontrollen og inn batteriene riktig vei bruke diagrammet i akkumulator kammeret. Slå TVEN på. Du vil bli bedt om å velge et språk, og angi dato og klokkeslett og velge en antennekilden. Bruk pilknappene på fjernkontrollen til å navigere alternativer tastaturet inn tall og den "-knappen for å velge alternativer. Etter skrive informasjonen, TV søker etter kanaler automatisk.