Nnywellness.com

Hvordan transportere flatskjerm-TV


Flatskjermer eller flatskjerm-TVer har noen av de beste bildene i TV, men de er ikke billige. Med høykvalitets modeller sportslige prislapper tusen dollar, bør flatskjerm-TV alltid være beskyttet i transitt. Det er lett å skade en flatskjerm under transport, og reparasjoner kan være dyrt, men ved å følge noen enkle retningslinjer er det enkelt å flytte en flatskjerm-TV.

Instruksjoner

• Nøye fjerne TV fra sin veggfeste eller stå. Minst én, men helst to venner holder TV mens du tar det fra veggen, eller to personer løfter TVEN av sin stand samtidig og plassere den på gulvet.

• Hold TV oppreist hvis den ikke har et stativ. Dette er et spesielt viktig trinn for plasma-TVer, som ligger en flatskjerm-TV på gulvet kan forårsake en prosess som kalles delaminating, som kan permanent skade TV.

• Pakk boble bobleplast rundt TV flere ganger og tungt tape den på plass. Det er vanskelig å overdrive dette trinnet, så bare hold innpakning TV til du er sikker er det blitt overwrapped.

• Skjær paneler størrelse av din store stykker av papp, og tape dem rundt hele TV. Dette legger til stabilitet i innpakning og bidrar til å hindre riper i transitt.

• Bære TV, alltid med to personer, sakte til transport bil og sikre det på plass. Ikke bare plasser TV på et bilsete, som det er sannsynlig å falle når bilen går. Stroppen TV tett for å hindre enhver bevegelse.

• Pakk ut TV og montere den på den nye plasseringen. Være forsiktig å kutte bare innpakning rundt TV og ikke bruker bladene nær TV-skjermen. Hold dine venner rundt ekstra hender til å flytte og holde opp TV hele tiden.

Tips og advarsler

  • Flytte en TV uten profesjonell hjelp kan kansellere eventuelle garantier på TV. Bruke profesjonelle movers eller lagrer levering for TV når det er et alternativ.