Nnywellness.com

Hva slags antenne er Best for HDTV?


Hva slags antenne er Best for HDTV?

Siden overgangen til alle HD-sendinger i 2009 må TV hjelp etersendt antenner oppdatere antenner for bedre HDTV mottak. Bestemt antennen kreves, avhenger av plasseringen og omgivelser.

Innendørs eller utendørs

Med mindre du bor svært nær TV-senderen og det ingen store bygninger eller andre hindringer, vil du motta en klarere og mer pålitelig signalet med en utendørs antenne.

UHF eller VHF

Med mindre området betjenes av stasjoner som kun sender i ett band, dvs VHF (kanaler 2 til 13) eller UHF (kanaler 14 og over), må en antenne for å motta begge bandene.

Avstand fra senderen

Lenger hjemme er fra TV-senderen, jo svakere signalet blir. Større antenner må motta svakere signaler.

Rundt hindringer

Flere retninger antenner fungerer best når det ikke er rundt, som store bygninger og kringkastingstårn for TV-stasjoner i ditt område er geografisk spredt langt fra hverandre. Retningsbestemt antennene er utformet for å monteres på hustakene der de kan være pekte direkte mot banen til senderen. Disse har mer gevinst og er bedre for mottak fjerntliggende stasjoner.

CEA-sertifisert fargekode

En CEA-Certified HDTV antenne bruker en fargekode tilsvare typen antenne din hjem plassering. Din lokale elektronikk butikken eller CEA nettsiden på antenna.org ville hjelpe du avgjøre hvilken farge sone du bor i.