Nnywellness.com

Motorola H700 Bluetooth feilsøking


Motorola Bluetooth H700 er et trådløst headsett med kompakt design og en lang-varer akkumulator livet. Dette headsettet kan koble til en rekke enheter, inkludert Bluetooth-aktiverte datamaskiner, mobiltelefoner og videospill-konsoller. Det er flere feilsøkingstrinn du kan ta hvis du har problemer med din H700.

Instruksjoner

• Kontroller at hodesettet er fulladet. Mange enheter vil ikke synkronisere med et headset med mindre det er fulladet. Bare koble H700 strømforsyningsenheten kom med, og deretter koble den når kostnad lampen slutter å blinke.

• Plasser begge enhetene i pare-modus. Selv om hodesettet eller andre enheter kan være på, vil ikke en kobling genereres hvis begge er i tilkoblingsmodus. Din H700 er i koblingsmodus når indikatorlampen lyser lilla. Når en kobling er opprettet, lyse lampen blått.

• Slå av andre enheter som synkroniseres med enheten. Hvis du har brukt denne hodetelefonen med andre enheter, kan prøve å re-synkronisering med disse enhetene og synkroniseres med en ny enhet. Slå av alle tidligere brukte enheter og kontroller at den nye enheten er eneste i tilkoblingsmodus før du fortsetter.

Tips og advarsler

  • Hvis du fortsatt har problemer med Bluetooth-hodesettet, kan du kontakte Motorola Bluetooth-støtte på 1-877-MOTOBLU.