Nnywellness.com

Hvordan spille iPod gjennom TV-høyttalere


En iPod er en bærbar mediespiller som markedsføres og selges av Apple Inc. Alle iPod har en 1/8-tommers lydutgang jack som brukes vanligvis til å koble hodetelefoner inn. Det er imidlertid mulig å bruke en 1/8-tommers til RCA-kontakten som følger med iPod slik at du kan spille av lyd fra din iPod via TV-høyttalerne. Dette er et godt alternativ å vurdere hvis du ikke har en iPod-dockingstasjon eller stereo til å koble til din iPod og du ønsker ikke å høre lyd via hodetelefoner.

Instruksjoner

• Koble 1/8-tommers plugg siden av 1/8-tommers til RCA forbindelseskabel til hodetelefonutgangen på iPod.

• Koble den andre enden av 1/8-tommers til RCA forbindelseskabel til en tilgjengelig lydinngangen på TVen. De fleste nyere TV har en lydinngang, men noen eldre TVer ikke. Du kan ikke bruke disse eldre TV til å spille av lyd fra iPod-enheten. Du vil tilpasse fargene på 1/8-tommers til RCA forbindelseskabel til fargene på TVen input. Hvis TVen ikke har farger, bør du koble røde kabelen i riktig inngang og den hvite kabelen til venstre inngang.

• Slå på TVen og velg input som tilsvarer Kontaktaudioinngang du koblet til 1/8-tommers til RCA-kontakt kabel inn i trinn 2.

• Slå på iPod og spille en lydfil. Du vil høre lyden gjennom TVs høyttalere.