Nnywellness.com

Tips for en Grizzly Yamaha eksos


Tips for en Grizzly Yamaha eksos

Yamaha Grizzly er en alle terreng kjøretøy (ATV). Jegere og friluftsentusiaster bruk Yamaha Grizzly og andre ATV for å nå områder som andre kjøretøy vil streve med å nå. Det er mange ettermarkedet alternativer tilgjengelig for Yamaha Grizzly. Disse alternativene kan du tilpasse bilen. Eksos tips er vanlig ettermarkedet oppgraderinger, som de kan endre stilen på bilen og endre den generelle ytelsen.

Billet Power tips

Billet Power tips er utformet for å skli på forhåndsinstallert Yamaha Grizzly fabrikken systemet. Spissen monterer på forhåndsinstallert hull og holdes på plass av flere klemme-bolter. Spissen er laget av fly grade aluminium som er lett og slitesterk. Blir lett betyr at tuppen ikke har negativ innvirkning på ytelsen; faktisk hjelper tipset forbedre ytelsen ved å øke luftstrømmen med mer enn dobbelt.

HMF Racing

Snorkel prosjektpakker tillate kjøretøy gjennom vann uten frykt for at motoren vil kutte ut. Hvis vannet renner opp en eksosrør kan det stall en motor. HMF Racing tilbyr en snorkel kit for Yamaha Grizzly som gjør at den ikke bare å reise gjennom dype vann, men bli helt senket. Eksos tips er laget av høyverdig rustfritt stål som er motstandsdyktig mot korrosjon, viktig når du reiser gjennom vann. Spissen bolter på raskt til en forhåndsinstallert eksosanlegg, og du kan fjerne den uten forårsaker permanent skade systemet.

Gunbarrel tips

Gunbarrel spissen fra Axia legeringer er en høy ytelse eksos tips for Yamaha Grizzly. Spissen passer lett inn i pre-installert OEM eksos systemet og holdes på plass av tre bolter med ingen sveising kreves. Laget av holdbart rustfritt stål, er eksos tips motstandsdyktig mot korrosjon. Axia legeringer hevder at spissen forbedrer motorytelsen på grunn av bensininnsprøytning systemet kunne kompensere på egen hånd. Spissen kommer med en innebygd rustfritt stål gnist bør skjermen.