Nnywellness.com

Bil overføringsproblemer & symptomer


Overføring er del av en bil som sender strøm fra motoren gjennom tannhjul og drivaksel slå hjul. Manuell girkasse krever sjåføren å flytte utstyret manuelt med en pinne shifter, mens automatiske girkasser utnytte datamaskiner å flytte fra tannhjul til tannhjul når hjulene når visse hastigheter. Årlig tune-ups for diagnostiske vil innebære sjekke overføring. I tillegg er det tegn på at drivere kan se for å avgjøre overføringsproblemer og symptomer.

Lekkasjer

Lekker girolje er en av de vanligste symptomene sett når det er overføringsproblemer. Væske nivåer må opprettholdes eller overføring vil ta opp og avslutte opererer. Girolje er en lys rødbrun farge og vises på fortauet under bilen når det er en lekkasje. Når drops væske er lagt merke til, bør girolje være toppet av hver dag til lekkasjen er reparert.

Farge

Ren girolje er en klar rødlig farge. Når væsken kontrolleres og ser mørke og gjørmete på måling, kan det være et symptom på et alvorlig problem. Girolje kontrolleres mens bilen kjører og på en flat overflate. Måling skal trekkes, tørkes og sjekket tre ganger å få en nøyaktig lesing. Mørk girolje avgir vanligvis en dårlig lukt som lukter brenner olje i tillegg mørke fargen.

Lyder

En overføring som begynner å vise tegn på slitasje eller skade vil gjøre lyder når bilen skifter mellom tannhjul. Støy som indikerer et problem på automatgir vil skje som bilen akselererer eller bremser ned. Uvanlig sliping på en manuell girkasse indikere symptomer på slitasje. Risting og rasling kan også følge sliping lyder.

Forsinkelser

Biler med automatiske girkasser bør skifte tannhjul straks engasjert. Etter flytting skiftet i stasjonen eller omvendt, skal overføring delta stille uten forsinkelse. Etter noen sekunder, hvis driveren har å vente på bilen til å flytte, kan forsinkelsen indikere et problem med overføring. Det bør være noen clunking lyder eller rykkvise bevegelser av bilen når det er gått fra park.

Hopping

En vanlig indikasjon på overføringsproblemer skjer når overføringen hopper ut av utstyr mens du flytter. De fleste merkbart oppstår koblingen hoppe problemer fra motsatt posisjon. Hoppe av utstyr angir at koblingen holder girene kan slitt eller ødelagt. Ofte tilbake girene til normal når bilen går tilbake inn i første gear, men overføringen skal kontrolleres, fordi glidning kan være begynnelsen til alvorlige problemer som ikke tillater girene å skifte hele.