Nnywellness.com

Hvordan fjerne en tett Auto Radiator uten å ta den av


Hvordan fjerne en tett Auto Radiator uten å ta den av

Kjølesystemer fører et ganske hardt liv, konkurrerer med en rekke sterke kjemikalier og mineraler under ekstremt høye temperaturer og trykk forhold. Slike forhold vil uunngåelig føre oppløste mineraler for å følge og samle på alt de touch. Radiatoren, med mange små passasjer og høy temperatur konsentrasjoner er en ettertraktet mål for slike system-tilstopping innskudd.

Instruksjoner

• Tillate at motoren avkjøle. Plasser en avløp panne under radiatoren, slår petcock ventilen på bunnen av radiatoren og avløp kjølevæsken. Hvis radiator ikke har en petcock ventil, går du til trinn 2.

• Klemmen på lavere radiator slangen der den festes til motoren, og trekk forsiktig slangen gratis. Hold avløpet panorere under og vær klar over at kjølevæske vil flyte fra slangen og motoren.

• Fjern lavere radiator slangen fra radiatoren renne alle kjølevæsken, og deretter installere slangen på radiatoren. Stramme klemmen.

• Installere en PVC pipe plugg i den andre enden av lavere slange og installere en slange klemme. Du må kanskje shoppe rundt litt for å finne riktig størrelse rør plug; Hvis du ikke finner noen, kan du bruke en C-klemme og to små blokker av tre å klype slangen slutten stengt. Lukk petcock, hvis aktuelt.

• Fyll radiatoren opp en ufortynnet kalsium og kalk rustfjerner. Vanligvis solgt i maskinvare og varehus og brukt til å rense bad og avløp, løses CLR effektivt mesteparten av kalsium og rust buildup i radiatoren. Tillate CLR-fylt radiatoren å sitte i tre til fire timer. I tillegg til merkevarer opprinnelige CLR, kan du bruke noen CLR tilsvarende, som kalk-A-Way, hansker av CLR remover eller Johnson's CLR remover.

• Fjerne rør pluggen eller klemme fra radiator slangen og tømme CLR i avløpet pannen; det vil mest sannsynlig komme ut ser ut som sjokolade melk.

• Trykk en hageslange ca en fot i radiatoren slangen og ting et håndkle inn i gapet mellom vannslangen i hagen og radiator slangen å forsegle den. Holde slangen på plass mens assistent snur slangen på full blast. I kort tid, radiator vil etterskuddsvis og fyll opp med vann.

• Plasser hånden over radiatorlokket og bruke den til direkte overfylte vannet mot fronten av bilen og fra dine kjøling fans og motor. Fortsette backflushing i fem minutter eller til vannet kommer ut ren og rusk-fri.

• Feste lavere radiator slangen til motoren og fylle radiatoren med kjølevæske. Starte bilen og la den kjøre mens du mer kjølevæske. Vent på bilen å varme opp og termostaten åpning; du vet det åpnes når begynner vannet strømmer i fra øvre radiator slangen. Fortsett å legge til kjølevæske, og klemme av øvre radiator slanger noen ganger arbeide luftbobler mot radiatoren. Denne PURGE prosedyren er avgjørende for å fjerne luft fanget i kjølesystemet.

• Oppføre radiator cap, kjøre bilen for et par miles og re-sjekk din kjølevæskenivået for å sikre at det er fortsatt toppet.