Nnywellness.com

Hvorfor forhåndsbetalt SIM-kort utløper?


Hvorfor forhåndsbetalt SIM-kort utløper?

Når du aktiverer en forhåndsbetalt subscriber identity module, eller "SIM", utløper kort for en telefon, ringe, tekst og Internett kreditt du kjøper etter en viss tid, som angitt av mobiloperatøren. SIM-kortet selv utløper aldri, som SIM tjener bare til å la håndsettet identifisere mobilnettverk.

Utløpsdato

Datoen på hvilke service kreditt på et SIM-kort utløper lavere, men er vanligvis en fast periode - seks måneder eller år, for eksempel når du laster ned kreditt som nylig er lastet på kortet. Hvis du har lagt til kreditt nylig, utløper at kreditt ikke før en senere dato, selv om noen poeng du lagt før så som fortsatt når den når utløpsdatoen utløper etter planen.

Kontrollere kreditt

Du har flere alternativer for å sjekke begge mengden kreditt du har på ditt og datoen du kan forvente det utløper. Den enkleste måten er å besøke en butikk eller ringe kunden service telefonnummeret for din mobiltelefon operatør, selv om du kanskje kunne se denne informasjonen i grensesnittet du bruker til å administrere kontoen online, hvis teleoperatøren tilbyr denne tjenesten.

Hvorfor forhåndsbetalt kreditt utløper

Når du kjøpte forhåndsbetalt kreditt, betale du en rate samsvar med prisene mobiltelefon holderen tilbyr på det tidspunktet prisen mobiltelefon holderen er villig til å tilby for angitt periode. Hvis forhåndsbetalt kreditt aldri opphøre, kunder kan kjøpe store mengder kreditt når priser er billige og horde det langt inn i fremtiden, selv om kostnadene går opp dramatisk.

SIM nettverk

Selv om mobiltelefoner fra forskjellige operatører godta SIM-kort, er SIM-kortet du bruker alltid knyttet til transportøren der du kjøpte den, noe som kan bli problematisk hvis du vil bruke et SIM-kort på et senere tidspunkt. For eksempel hvis du har forhåndsbetalt kreditt igjen på T-Transportabel SIM-kort og kjøpe en AT & T hendene, du ikke kan bruke kreditt på den nye enheten med mindre du "låse opp" telefonen, en uautorisert prosedyre at risiko skade den.