Nnywellness.com

Kan jeg ta hjem en LCD-TV fastsetter?


Kan jeg ta hjem en LCD-TV fastsetter?

Det finnes fem hovedtyper av storskjerm TV eksistert i dag: direkte-visning (Tube), bakprojisering, LCD, plasma og LED. Disse, med mindre du kjøper brukte, er de første to nesten umulig å finne. Teknisk, en LED-TV er bare en variant på LCD-modeller. Som etterlater deg med LCD eller plasma. Det er fordeler og ulemper til begge, hvorav ett er fabrikkmaskiner fastsetter.

LCD og plasma

Slaget har rast på LCD og plasma siden deres introduksjon om 10 år siden. Deres forskjeller blir mindre enn deres likheter, men de begge har noen fordeler og ulemper. Disse inkluderer visningsvinkel, innbrenning, motion blur og strømforbruk. En stor forskjell er hvordan de kan transporteres.

Hva TV ikke transportert liggende?

Alle TVer er skjøre elektroniske enheter. Akkurat som alle andre elektroniske enheter finnes det mange komponenter som må være beskyttet under frakt og lagring. En av de viktigste forskjellene mellom LCD og plasma flatskjerm-TV er at plasma-TVer har en glass-skjermen. De fleste LCD-skjermer er laget av, eller minst beskyttet av et lag av plast. Derfor plasma-TVer er ikke ment å bli transportert legging ned.

Kan jeg ta hjem en LCD-TV liggende?

Det korte svaret er ja, så lenge care er tatt for å sikre TV og redusere vibrasjoner. Hvis TVEN er i originalemballasjen, er deretter riktig støtte og polster levert. Sjekk produsentens instruksjoner på utsiden av den originale TV-boksen for den beste måten å transportere enheten.

Hva om jeg ikke har originalemballasjen?

Hvis du ikke har originalemballasjen, må du kontrollere at skjermen er både beskyttet og støttes. Etterligne hva originalemballasjen ville ha sett som så mye som mulig. Forsiden av enheten er stabil, så innse det. Sette et tykt teppe under hele enheten, med ekstra håndklær under selve skjermen å holde det fra bøye. Dekke hele TV med tunge tepper eller tepper for å holde den sendes, og deretter bruke stropper eller pakking tape for å holde hele enheten flyttes.