Nnywellness.com

Hvordan koble en sikkerhetskamera til en iPhone


Hvordan koble en sikkerhetskamera til en iPhone

Fordi iPhone er koble til trådløst lokalnett og Internett gjennom Wi-Fi og 3G mobildata maskinvare funksjoner, kan du vise liveopptak fra Internet protocol (IP) sikkerhet kameraer direkte på iPhone-skjermen. Disse IP-kameraer har enten kabelbasert eller trådløs nettverkstilkobling som tillater dem å streame video profilen til et lokalt nettverk eller Internett, der iPhone kroker opp til den.

Instruksjoner

• Starte App Store på iPhone ved å trykke på ikonet på Hjem-skjermen. Trykk på "Søk" og skriv inn et søkeord for å finne en passende IP kameraet søknaden som iCamViewer, mCamView eller NetcamViewer Mobile.

• Velg oppføringen for IP kameraet app i søkeresultatene, etterfulgt av "Kjøp"-knappen. Trykk på "Kjøp" knappen en gang bekrefte app nedlasting og installasjon.

• Finne IP-adressen til kameraet ved å konsultere dokumentasjonen, eller ved å lansere sin Web server-grensesnittet på datamaskinen nettleser. Mange IP-kameraer kan du logge inn i dem via en webleser på samme nettverk, å justere innstillingene og vise tilkoblingsinformasjon. Se kameraets instruksjoner for detaljer om hvordan du gjør dette med den aktuelle modellen.

• Starte IP kamera, og trykk på knappen for å legge til et nytt kamera. Se app dokumentasjonen om hvordan du gjør dette, som hvert program vil være forskjellige.

• Angi IP-adressen til kameraet, etterfulgt av et passende navn for plassering eller visningen. Hvis du kobler til et IP kameraet på et lokalt trådløst nettverk, vil IP-adressen være i form av "192.168.100.5", men tallene kan variere litt avhengig av nettverket definert.

• Angi passord for å koble til IP kamera - hvis en ønskes - og trykk på "Lagre". Se kameraets dokumentasjon for standardpassordet. Vanligvis, men du må angi passordet manuelt via kameraets Web-serverinnstillingene.

• Velg oppføringen for kameraet i IP kamera programmet å koble iPhone til sin live videostrøm.

Tips og advarsler

  • Noen programmer kan skanne lokale nettverk automatisk for å finne IP-kameraer.
  • For å koble til over Internett, må du angi kameraets ikke-lokale IP-adressen. Dette bør også vises i kameraets innstillinger og svarer til din Internett IP-adresse.