Nnywellness.com

Fungerer Verizon telefoner på Revol?


Fungerer Verizon telefoner på Revol?

Velg Verizon Trådløs Telefonene fungerer med Revol trådløst når telefonen er klargjort eller blinket. Denne prosessen omprogrammerer telefonen å tillate den å motta signalet og fungere ordentlig med Revols nettverk. Mens ikke alle Verizon Wireless telefoner er i stand til å brukes på Revols nettverk, utvalg av telefonene som er kompatible inkluderer et bredt utvalg av enheter, fra flip telefoner til Android og BlackBerry smartphones. Sjekk med Revol trådløse telefonen kompatibilitet.

Revol trådløs

Revol trådløst er en mobiltelefon tjenesteleverandør som har hovedkontor i Cleveland forstaden uavhengighet, Ohio. Selskapet skiller seg fra andre landsomfattende operatører ved å tilby ubegrenset serviceplaner uten kontrakt eller innskudd. Mens Revol Wireless tilbyr et utvalg av telefoner spesielt utformet for nettverket, kan de også flash telefoner fra tjenesteleverandører som bruker CDMA-teknologi, som Verizon Wireless og Sprint.

CDMA

Koden Division Multiple Access er en trådløs overføringsteknologi som oppsto i andre VERDENSKRIG, opererer i frekvensområdet 800 MHz til 1,9 GHz. CDMA brukes av Verizon Wireless og Sprint i USA, mens AT & T og T-Mobile bruker alternative GSM-teknologien. CDMA bruker hele frekvensområdet tilgjengelig, begrense at alle signal kan være fast over nettverket. Uten grense på brukerens frekvensområdet er mer båndbredde tilgjengelige slik at flere brukere kan kommunisere over samme nettverk.

HoudiniSoft

HoudiniSoft gir CDMA klargjøring programvare Revol trådløs, slik at de kan flash-kompatibel Verizon Wireless telefoner. Revol flash prosessen omfatter skal en Revol forhandler og koble telefonen til en datamaskin, tillater Houdinisoft's program å fjerne restriksjoner som grense telefonen kompatibilitet til Verizon Wireless nettverk. Telefonen er omprogrammeres til å støtte Revol Wireless. Denne prosessen varierer av telefonen.

Kompatibilitet

Finne modellnummeret til telefonen for å finne kompatibiliteten til enheten med Houdinisofts klargjøring programvare. HoudiniSoft legger stadig til nye kompatibel Verizon telefoner i listen. Sjekk med Revol Wireless hvis telefonen ikke kompatibilitetslisten. Revol Wireless er basert i Midtvesten USA, og selv om det gir landsdekkende tjeneste, Revols detaljhandel steder er begrenset.