Nnywellness.com

Er en iPhone Dual-spenning?


Apples iPhone er en verden telefon som brukes over hele verden, både fordi dens mobilnettet flis støtter alle nettverk og også på grunn av andre funksjoner, for eksempel kompatibilitet med forskjellige spenninger brukes verden. Bruke iPhone med plugg adaptere eller, hvis du kan, med forskjellige plugg helt.

Formålet med adaptere

Uavhengig av forskjeller i spenning - bruker USA 110-volts utsalgssteder, mens Europa og Asia bruke 220-volts seg--strømadaptere tillate deg å koble enheter som bruker forskjellig størrelse og formet liggende i utsalgssteder som ellers ikke passer seg. Strømstøpsler for amerikanske kort, for eksempel bruke flat, lange liggende, så for å plugge slik enhet i en europeisk vegg outlet du må bruke en adapter med to runde liggende.

Få nytt tilbehør

Hvis du planlegger å besøke eller bor i utlandet i lang tid, er en måte å unngå å bruke et kort hver gang du kobler enheten til å kjøpe nytt tilbehør fra en Apple-butikk eller en tredjeparts forhandler. Siden iPhone er i stand til å lade både 110 volt og 220 volt, løse nytt tilbehør problemet for hånden, som er pluggen figur kompatibilitet.

Roaming og Service

Når du har løst makt problemstillinger, er det viktig å ta hensyn til problemer. Nemlig, må du betale en økt sentrale rente når du bruker iPhone i andre land med amerikanske tjenesteplanen. Selv om noen amerikanske flyselskaper tilbyr rimelige internasjonale priser, kan du gjøre best besøke en lokal leverandør som kan låse enheten for bruk med en av sine abonnent identifikasjon modul kortene.

Garantibeskyttelse

IPhone garantien gjelder internasjonalt, betyr at skade du pådrar deg mens du reiser i utlandet er dekket, så lenge din bruk av enheten faller innenfor Apples beregnet bruker. Elektrisk støt pådratt under lading dekket ikke, som de betraktes som uvesentlig, så alltid bruke et overspenningsvern med iPhone når du kan unngå utilsiktet overspenning.