Nnywellness.com

AT&T U-vers feil: For mange TV i bruk


AT & T U-vers digital TV bruker fiberoptisk teknologi som kombinerer digital TV, høyhastighetsinternett og digital hjemmetelefon service. U-vers kan programmeres fra en PC eller smarttelefon. U-vers kan registrere opptil fire forskjellige TV show, holde orden på hver brukers spilleliste. Når du prøver å registrere en femte TV vise eller bruke en femte TV, feilmeldingen "for mange TV i bruk" vises.

U-vers komponenter

At & T U-vers TV system inneholder en HD DVR-mottaker som kan spille inn opptil fire TV-programmer. Det kommer også med en fjernkontroll, Standard svart fjernkontrollen eller U-vers sølv fjernkontrollen. Hvis brukeren velger også integrere høyhastighetsinternett, skaffer U-vers likeledes en trådløs mottaker. Det kreves en U-vers trådløs Gateway for å koble flere TV til en U-vers DVR-mottaker.

Fire Video Streams

U-vers digitale TV-system kan spille eller spille inn opptil fire forskjellige videodataflyt. For eksempel tre TV-programmer kan registrere og et annet program kan spille på TV. Hvis brukeren prøver å registrere en femte forskjellige Vis, feilmeldingen "For mange TV" vises. En annen ting å huske på er at videostrømmer kan deles av flere TVer, men hvor er begrenset til fire. Så kunne TV A registrere et show mens å se et show, TV B kan se et show og TV C kunne registrere et show. Men hvis brukeren forsøker å registrere et annet program på TV B, det er for mange videostrømmer.

Standard Definition og HD

Standardoppløsning (SD) TV er forskjellig fra høy-definisjon (HD) TV, men begge kan bruke U-vers DVR-mottaker. To oppsett er mulig for å se på flere TVer. Brukeren kan ha tre SD-TV og en HD-TV eller to SD TV og to HD-TV. U-vers systemet har bare fire videostreamer tilgjengelig, uansett hvor mange TV brukeren eier. En strøm regnes om det er et show som er på eller et show som registreres.

Bruke Video Streams

Når U-vers brukeren mottar feilmeldingen "for mange TV i bruk" betyr det at han ikke kan se eller spille inn en ekstra HD eller SD stream. Hva brukeren deretter må gjøre er enten se en eksisterende video strømmen, for eksempel et show som er registrert, eller slå av en eksisterende stream å se eller spille inn en ny datastrøm. Ved hjelp av U-vers fjernkontrollen, gå til video strømmen på guiden. Stoppe et opptak eller endre kanal for å se et annet program.