Nnywellness.com

Hvordan endre drivstoff på en 2002 Mazda Tribute


Hvordan endre drivstoff på en 2002 Mazda Tribute

Finne og endre drivstoffilteret i en 2002 er Mazda Tribute en enkel prosedyre, selv om dette er din første gang. Drivstoffilteret i drivstofftanken er en viktig komponent i drivstoff leveringssystem. Det hjelper filter urenheter fra drivstoff før den sendes til maskinen. Du skal komme inn i vanen med å endre din dieselfilter hver 30 000 miles eller så. Du kan få en ny dieselfilter og hurtiglås verktøyet fra en Mazda-forhandler. Auto deler butikker har også filter, men kanskje ikke verktøyet.

Instruksjoner

• Parkere bilen på flat mark. Bruke din parkeringsbremsen som du trenger å gjennomgå under din hyllest å erstatte drivstoffilteret i drivstofftanken.

• Pop åpne hette. Se ved batteriet og finne din sikringsskapet. Åpne din sikringsboks og dra drivstoffpumpe sikringen fra sikringsskapet. Start motoren og la den inaktiv til det boder. Dette vil depressurize drivstoffsystemet. Slå av tenningen. Koble negative eller svart, batterikabelen.

• Gjennomgå under din hyllest på førersiden. Finn din dieselfilter. På en 2002 Mazda hyllest ligger dieselfilter nesten rett under sitteområdet på førerens side av drivstofftanken. Du skal kunne identifisere drivstoffilteret i som en svart eller sølv sylinder montert på rammen, med brennstoffledningen kommer fra begge ender av sylinderen. Plass avløp pan under til å fange noen drypper.

• Bruk verktøyet hurtiglås fjerne klemmer på hver ende av drivstoffilteret i drivstofftanken. Koble drivstoff linjene fra drivstoffet filteret legge klemmer som kobler dem til drivstoffilteret i drivstofftanken. Erstatte den gamle dieselfilter med en ny dieselfilter ved å skyve linjene på den til du hører et klikk. Kontroller som du kobler til den nye dieselfilter, du installerer det med pilen dieselfilter vendt fremover mot fronten av bilen.

• Installere drivstoffpumpe sikringen å sikringsskapet. Koble negative eller svart, batterikabelen. Slå tenningen på og et par ganger å presse drivstoffsystemet og visuelt inspisere det nye filteret for lekkasje.

Tips og advarsler

  • Alltid slitasje bruk hansker og beskyttende øye når du gjør vedlikehold på kjøretøyet.
  • En liten mengde drivstoff kan smitte når du fjerner drivstoffilteret i drivstofftanken. Dette er normalt og må forventes.