Nnywellness.com

Tilbakestille en O/D lys i en 2002 Ford Explorer


O/D eller overdrive lyset i en 2002 Ford Explorer fungerer som en motor lys for overføring. Når O/D lyset blinker, forteller det deg at kontrollmodulen overføring har oppdaget en feil med overføring kontrollsystemet. For å tilbakestille lyset, må du fjerne kodene. Men bør ikke du fjerne dem før du har rettet feilen som utløste kodene i første omgang. Hvis du har et solid grep på bilen mekanikk, kan du utføre denne oppgaven i ca 20 minutter.

Instruksjoner

• Koble datalink kabelen på skanning verktøyet til diagnostiske havnen, ligger under førerens side dashbordet i 2002 Ford Explorer. Porten er rektangulære i form og ligner en skjerm-porten på datamaskinen. Slå Explorers tenning å kjøre plasseringen.

• Følg din skanneverktøyet bestemt brukerhåndboken for utfører en rask test på Explorers transmission control-modulen.

• Slette diagnostiske problemer koder lagret i kontrollmodulen overføring når skanning verktøyet ber deg å gjøre dette.

• Komplett rask test per din skanneverktøyet bestemt brukerhåndboken. Koble datalink-kabelen fra Explorers diagnostiske port for hånd. Deaktivere Explorers tenning.

Tips og advarsler

  • Skanning verktøy kommer i et bredt utvalg av merker og modeller, tilbyr et utvalg av evner fra grunnleggende koden lesing å avansert feilsøking. Når du kjøper ditt skanneverktøyet, Velg det som passer dine behov og sikre at det fungerer med Ford OBD-II-programvare.