Nnywellness.com

Tips om skanning mørke 35MM lysbilder


Tips om skanning mørke 35MM lysbilder

Slide filmen er en av de vanskeligste fotografering mediene å avsløre riktig. 35mm lysbilder vil slå ut mørket, eller under utsatt, på grunn av mangel på tilstrekkelig belysning, feil eksponering eller kameraet feilmelding. Når du bruker en slide skanner for å skrive dem inn en datamaskin, kan det være frustrerende å se et mørkt bilde på skjermen. Men med noen raske justeringer på skanneren og bilderedigering programvare, kan bilder fra mørk lysbilder forbedres for synlighet og klarhet.

Justere 35mm Slide skannerinnstillingene

Se etter justering av eksponering-kompensasjon på skanner-menyen. Ofte merket med en + eller - symbol, en glideskala vil tillate deg å justere eksponeringen av lysbildet som skannes. Også se etter tone, fargetone, lysstyrke og balanse justeringer. Ikke bruk innstillingen automatisk og manuelt justere disse innstillingene til innstillingen positiv eller lysere for å forbedre skanningen første lysbilde. Prøve innstillingene noen ganger for hvert bilde for å få en følelse for justeringer, og lagre det klareste avsøke for ytterligere manipulere.

Justere mørk Slide innlegget skanningen

Mørke bilder på lysbildefilm kan videre lysere og lysere etter første skanningen. Åpne bildefilen i et fotoredigeringsprogram, og se etter en nivåer, lysstyrke eller eksponeringsinnstilling. Dette vil tillate justere mellomtonene, høydepunkter og skygger i bildet, gjør det totale bildet mer synlig. Husk at bildet vil aldri bli bedre til en perfekt status, fordi informasjon ble aldri registrert i skyggelagt områder. Du kan ikke avsløre dataene som ble aldri tatt.

Forbedre lysbildene med programvare

Bruk et bilderedigeringsprogram for å forbedre mørke lysbildene ved å redusere den synlige korn eller myk fuzzy områder i bildet. Filtre eller programmer som Støvfjernar eller tilby støy reduksjonsalternativer vil gjøre mørke lysbildene tydeligere, øke den samlede innholdet av bildet, ved å jevne ut korn.