Nnywellness.com

Hvordan installere en innvendig bakspeilet i 1999 Ford Taurus


Hvordan installere en innvendig bakspeilet i 1999 Ford Taurus

1999 Ford Taurus, som de fleste moderne biler, er utstyrt med tre sidespeil. Et speil montert på hver inngangsdøren, og en tredje montert på frontruten. Frontruten montert speil kan komme virkningen eller svikt av limet holder den på plass. Siden speilet er viktig for en driver, er installere det en nødvendighet. Heldigvis, kan dette utføres av bare om noen i mindre enn 30 minutter.

Instruksjoner

• Merk området på utsiden av frontruten hvor speilet monterer, voks blyant eller fargestifter. Hvis du er usikker på hvor speilet tilhører, holde den på behagelig nivå på innsiden, markerer en linje nedenfor, flytte på utsiden og deretter kopiere merket.

• Åpne monteringssett speil og bruk alkoholholdige vattpinnen Rengjør innsiden av frontruten i en seks-tommers området rundt speilet montering poeng.

• Åpne limet i speilet installasjon kit og bruke beløpet som er angitt på speilet monteringssett spesifikke instruksjoner til baksiden av knappen speil.

• Trykk på baksiden av knappen speil til frontruten, og hold den på plass for ett minutt eller angitt i speilet monteringssett spesifikke instruksjoner om som avviker fra ett minutt. Ikke Skyv for fast, idet overdreven kraft kan sprekk frontruten.

• Skyv speilet ned på knappen speil og bruk Allen fastnøkkel til å binde speil basen til speil-knappen. Ikke over skru Allen, men gjøre det før det er godt å kontakte knappen speil.

• Koble til noen ledninger som kan gå til speilet, som strøm for auto dimming, kart lys eller Homelink ™ hvis så utstyrt. Rengjør merket av frontrutens eksteriør med bilindustrien glass renere og rag.