Nnywellness.com

Hvordan erstatte eksterne nøkkelen for en Lexus RX 300


Hvordan erstatte eksterne nøkkelen for en Lexus RX 300

Erstatte en ekstern nøkkel for en luksus kjøretøy som en Lexus RX 300 kan være dyrt. Hver nøkkel inneholder en databrikke som må programmeres av Lexus til den spesifikke kjøretøyet. Selv om nøkkelen vil åpne RX 300 dører, må chip programmeres for å starte bilen. En ny ekstern nøkkel kan kjøpes fra alle Lexus dealerens avdeling.

Instruksjoner

• Finn den nærmeste Lexus-forhandleren. Hvis du er usikker på den nærmeste forhandleren, besøk Lexus' nettsted og skrive inn postnummeret i boksen øverst til høyre merket "Finn et Dealer" (se referanser).

• Gå til forhandlerens avdeling. Fortelle forhandleren representant at du ønsker å kjøpe en ny ekstern nøkkel for din Lexus RX 300. I juni 2010, prisen på en ekstern nøkkel var $195 og kostnadene til programmet nøkkelen var $62.

• Gi forhandler representant med den førerkort og kjøretøy registrering. Det er ikke nødvendig å fysisk bringe bilen til dealership, som han vil være i stand til å finne bilen kodene med disse to elementene. Når du har betalt for nøkkelen og har nøkkelen programmert, vil forhandler representant klippe og programmet nøkkelen, som skal ta mindre enn 20 minutter.