Nnywellness.com

Hvordan du Wire en Volt-Meter i en bil


Hvordan du Wire en Volt-Meter i en bil

Bilkjøring krever en enorm mengde ansvar. Holde øynene på veien og være klar over trafikken er bare halve jobben. En driver trenger også å overvåke bilens ytelse. Tolke hva motoren sier deg gjennom bevegelser og lyder er også en funksjon av en ansvarlig driver. Heldigvis er det noen kvalitet ettermarkedsleverandører som gjør motoren overvåking enklere. For eksempel er en god måte å finne ut statusen for bilens ladesystem til wire en volt-meter i systemet.

Instruksjoner

• Sette på parkeringsbremsen. Åpne panseret. Fjern batteriet grunnen kabelen ved å løsne festeskruen med en skiftenøkkel.

• Montere måleren. Åpne gauge pakken og kontrollere innholdet. Du vil ha volt måleren måle, måle bolig (monteringsbrakett), montering maskinvare, wire og retningene. Les instruksjonene på montering måleren. Finne et sted å plassere måleren der det lett kan sees (nederst på dashbordet er ofte best). Hold bolig mot dashbordet og plassere en selv trykke skrue gjennom senterhullet. Med litt skrutrekker låst i drill motoren, stasjonen skruen i inntil det er stramt. Gjenta denne prosessen for andre senterhullet.

• Wire den positive siden av måleren. Kjøre positive ledningen fra måleren gjennom ilden veggen. Ilden veggen er delen av bilens kroppen som skiller kupeen fra denne bukta (under dash styret). Skyv ledningen gjennom en eksisterende grommet og koble den til positiv batteriet terminalen ved stripping enden av ledningen med en wire stripper og krymping på en terminal slutt (inkludert i montering kit). Koble denne terminalen til positiv batteri innlegget og stram med en skiftenøkkel.

• Wire bakken siden av måleren. Kjøre bakken ledningen fra måleren på motorblokken. Kjøre ledningen gjennom den samme grommet i ilden veggen og bånd enden av ledningen med stripper. Crimp en terminal slutt på tråden med krymping Tanga. Fest denne ledningen på motorblokken løsne en bolt, sette terminalen på bolt og stramme det med din skiftenøkkel.

• Koble batteriet. Plasser negative kabelen tilbake på batteriet og stram den med en skiftenøkkel. Lukke panseret.

Tips og advarsler

  • Et stykke dobbeltsidig tape kan brukes til å montere en målestokk hvis du ikke ønsker å bore i kjøretøyet.
  • Arbeid aldri på et elektrisk system med mindre du kobler batteriet først. Det kan kortslutte og forårsake brann eller støt.