Nnywellness.com

Hvordan kan jeg åpne en WAV-fil på min iPhone?


Hvordan kan jeg åpne en WAV-fil på min iPhone?

Apple iPhone lar deg spille spill, surfe på Internett, sende e-post og spille av sanger og andre multimediefiler. IPod-programmet kommer som standard på alle iPhone og støtter ulike lydformater, inkludert MP3 og WAV. I motsetning til MP3-filer inneholder WAV-filer vanligvis ukomprimert lyd. Du kan legge til en WAV-fil til iPhone med iTunes og åpne den med iPod-programmet.

Instruksjoner

• Koble iPhone sync-kabelen til bunnen av iPhone og en tilgjengelig USB-port på datamaskinen. Åpne iTunes og klikk "Fil" og "Legg til i bibliotek" for å legge til WAV-filen hvis du ikke har gjort det allerede. Velg iPhone under "Enheter", og velg kategorien "Musikk".

• Klikk "Sync" Hvis du har konfigurert iTunes for å synkronisere hele musikkbiblioteket til iPhone. Velg "Valgt spillelister, artist, album og sjangere" under "Synkroniser musikk" Hvis du valgte å manuelt håndtere musikken din. Velg kunstneren av WAV-filen under "Kunstnere" og klikk "Sync" for å legge filen til iPhone.

• Klikk "X" ved siden av iPhone-ikonet i iTunes sikkerhet løser den og koble iPhone USB-synkroniseringskabelen fra datamaskinen. Trykk "iPod" på bunnen av din iPhone Hjem-skjermen. Tapp "Kunstnere" og velg kunstneren av WAV-filen. Tapp navnet på albumet og sangtittelen åpne WAV-filen. (Se referanse 2, side 59-60)