Nnywellness.com

Chrysler PT Cruiser dimensjoner & spesifikasjoner


Chrysler PT Cruiser dimensjoner & spesifikasjoner

Chrysler PT krysseren blander klassisk og moderne stil med retro kroppen og elegant nytt interiør. Du kan tilpasse dine Cruiser ved å legge en makt takluke eller velge den cabriolet versjonen, men detaljene er for standard Chrysler PT Cruiser Classic. Du kan besøke webområdet PT Cruiser for flere alternativer og alternative spesifikasjoner.

Dimensjoner

PT Cruiser er en firedørs bil med en sport verktøyet ramme og en maksimal kapasitet på fem voksne. Det er 168.9 inches lang, 67.1 inches bredt og 63 inches høy. Det fjerner bakken med 5,5 inches og veier 3222 pounds. Det leveres som standard med 16-tommers malt aluminium hjul og et dekktrykk overvåkningssystem.

Ytelse

PT krysseren leveres som standard med en firesylindret 2.4 liters Dual Overhead kamaksel (DOHC) motor og 150 hestekrefter. Fire trinns automatisk girkasse hjelper det få 24 motorveien miles per gallon. Antispinn, vanlig plikt fjæring og ABS bremser også leveres som standard.

Sikkerhet

PT krysseren er utstyrt med flertrinns kollisjonsputer foran og supplerende Sidekollisjonsputer som blåser etter nivået av konsekvenser. Chrysler refererer til bilens ramme som en sikkerhet bur som er laget for å absorbere energien i betydning og direkte fra passasjerer. Forsikring Institutt for riksvei sikkerhet ga PT krysseren en G (god) vurdering i sin frontale offset kollisjonstester, men en P (dårlig) i krasjtest sin side-effekt. National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) ga den fire av fem stjerner i sin kollisjonstester.