Nnywellness.com

Hvilken kabeltype for å installere AT&T U-vers


Hvilken kabeltype for å installere AT&T U-vers

AT & T U-vers tilbyr HD TV, telefoni og Internett via en. Digitale data mottas fra en lokal distribusjon kabinett installert i området. Så lenge abonnenter ligger 3000 fot i denne fordelingen, har U-vers kunder fordelen av en tjenesteleverandør for de tre hovedtypene av bolig digitale tjenester. U-vers benytter en rekke kabling typer av strukturen for å oppnå dette.

Instruksjoner

• Etter AT & T installerer tjenesten på esken utenfor, Finn sentralbord distribusjon panelet, i kjelleren eller i en salong. Ofte, vil det være en avsluttet telefon ledning koblet til et lite panel eller henger løst.

• Koble telefonlinjen direkte til U-vers Residential Portrom modem/router.

• Koble og rute ytterligere Ethernet-kabler (opptil fire) fra ruteren til hver datamaskin eller U-vers dekoder etter behov.

• Skru på RG-6 koaksialkabel til coax utgang på U-vers dekoderen, hvis det er urimelig vanskelig å installere Ethernet i hele huset. Alle U-vers signaler kan transporteres til U-vers dekodere via koaksial hvis nødvendig. Husk at bærbare og stasjonære krever et trådløst (inkludert) eller kablet Ethernet-kabel tilgang til Internett.

• Koble og rute ekstra telefonlinjer for å "Linjene 1 & 2" og "Aux" telefonlinje kontaktene etter behov, til de respektive kontaktene på ruteren.