Nnywellness.com

Feilsøke en overoppheting bilbatteriet


Feilsøke en overoppheting bilbatteriet

En overoppheting batteri kan presentere en svært farlig situasjon for alle i bilen, i tillegg til selve kjøretøyet. Hvis en alternator spenningsregulator er i ferd med å mislykkes, eller har mislyktes, dynamoen kan begynne å sende mye spenning tilbake til batteriet, som igjen fører til at batteriet overopphetes. Når batteriet blir overopphetet electrolyte løsning innenfor koker og til slutt batteriet kan eksplodere sender batterisyre i alle retninger. Hvis du lukter råtne egg, se batteriet er hevelse, eller se dampen som kommer ut av det, batteriet kan være overoppheting.

Instruksjoner

• Slå motoren umiddelbart hvis du mistenker at batteriet blir overopphetet.

• Vent til kjøretøyet avkjølt. La det sitte over natten er best å sikre alt er avkjølt helt.

• Sette på briller og hansker, og åpne panseret og koble negative batterikabelen med batteri kabelen wrench.

• Hopper over til trinn 6 Hvis batteriet er vedlikeholdsfritt. Hvis det er, kan du se ordene "Vedlikehold gratis" på selve batteriet. Hvis du ikke ser disse ordene, kontrollere om det finnes caps på toppen som du kan fjerne for å legge vann. Hvis det er nei flyttbare caps, er batteriet vedlikeholdsfritt.

• Fjerne dekslene og se om vannet er lav. Vannet bør komme rett til bunnen av lokket, når lokket er stengt. Hvis batteriet må vann, forsiktig helle i noen destillert vann. Bruk filler umiddelbart rydde opp noen overflyt; du ønsker ikke det Sure vannet til andre komponenter i din motorrommet.

• Bruke socket satt til å fjerne dynamoen. Du må fjerne serpentin beltet først med et belte strammer verktøy. Hvis du ikke har et belte strammer verktøy, kan du bruke en socket skiftenøkkel, men Vær veldig forsiktig, som socket skiftenøkkel kan du over dreiemoment strammer og bryte det.

• Ta dynamoen til din lokale auto deler butikken og har det benk testet. Odds er, trenger du en ny. Bære i tankene, ombygd dynamoer er sannsynlig å dø snart etter installasjon, så hvis du har alternativet, kjøpe en kvalitet Dynamo bygget av bilens produsent.