Nnywellness.com

Hvordan kan jeg vite generasjonen av min Mini Cooper?


Hvordan kan jeg vite generasjonen av min Mini Cooper?

Det er tre generasjoner av Mini Coopers. Den første generasjonen av disse britiske biler ble introdusert i USA i 1959, og fortsatte å være produsert og importert gjennom 1960-tallet. Det var en avstand på mer enn 40 år før Mini Cooper ble gjeninnført i USA. Denne andre generasjonen ble produsert fra 2002 til 2006. I 2007 ble Mini Cooper redesignet, gjør tredje generasjon, som er modellen i produksjon i 2011. Hvis du ikke er sikker på hva generasjon er Mini Cooper kan du finne ut i fire trinn.

Instruksjoner

• Åpne sjåføren side av bilen. Det vil være en etikett med bilens VIN nummer på siden av døren der låsemekanismen er. Det vil også ha produsentens år. Du kan bestemme hva generasjon Mini Cooper er fra år. Hvis etiketten har fjernet kan du fortsatt finne generasjon skjønt.

• Åpne panseret på bilen. Undersøke motoren. Hvis motoren er tverrstilt montert, noe som betyr at motoren er montert slik at motoren Veivaksel akse vinkelrett på den lange aksen av kjøretøyet. Hvis det er tverrstilt montert er Mini Cooper en første generasjon modellen.

• Se på baksiden av Mini Cooper. Hvis det er en "S" etter "Mini Cooper" merke har en andre eller tredje generasjons Mini Cooper. Dette betyr at bilen er kompressormatet.

• Måle lengden av Mini Cooper. Andre - og tredje-generasjons Mini Coopers er svært like i kroppen stilen og etterbehandling. Hvis Mini er over 8 fot lang er en tredje generasjons Mini Cooper.