Nnywellness.com

Grunner Hvorfor Titanic Sank


Titanic senket tidlig på morgenen på 15 April 1912, drepte mer enn 1500 mennesker. Helt siden katastrofen, mange bøker, dokumentarer og filmer har blitt gjort for å få en bedre forståelse av hendelsene som fant sted den dagen. Det var mange faktorer som førte til Titanics synker, som isfjellet det treffer, hastighet og retning av skipets reiser og en svak generelle bygge.

Isfjell

Fordi isfjell er helt solid og ofte venture dypt i vannet, er de en illevarslende syn passasjerskip som Titanic, som ikke var bygget for å tåle tunge virkninger. Titanic sideswiped isfjellet, som kuttet i skroget og flere av sine spesialdesignede vanntette skott. Dette førte til flom som til slutt tømte skipet. Isfjellet unngått, ville Titanic sannsynligvis ikke har sunket.

Hensynsløs hastighet

Mange historikere og observatører skylden kapteinen på skipet, Edward J. Smith for senkingen av Titanic. Til tross for at kapteinen mottatt is advarsler, fortsatte han å presse på 22,5 knop i den mørke natten. Rapport ved Vicki Bassett i Undergraduate Engineering gjennomgang statene som denne høy fart, kombinert med kalde temperaturer og skjørhet av stål brukes til å bygge Titanic, forårsaket skipet å synke raskt. Professor Robert H. Essenhigh har sagt at kapteinen holdt Titanic flytting med slik en høy hastighet på hastighet fordi han prøvde å inneholde en brann i en kull bunker ved å brenne kull og produserer damp.

Styringsgruppe feil

Louise Patten, barnebarn av høyeste offiseren å overleve Titanic katastrofen, hevder at en styringsgruppe feil ble gjort av en av medlemmene av mannskapet på Titanic. I sin bok, som diskuterer inngrodde familie hemmeligheter om årsaken til senkingen av Titanic, sier hun at når besetningsmedlem så isfjellet, han ble kastet inn i en tilstand av panikk, som påvirket hans evne til å gjøre jobben riktig. Dette mannskapet slått hjulet mot et isfjell, i stedet for fra den. Hun mener at skipets mannskap bør har hatt nok tid til å styre unna isfjellet, men bare kan ikke utføre manøver riktig.

Svak bygge

Byggerne av Titanic kalte det "unsinkable" på grunn av sin størrelse og styrke materialer som de pleide. Men overbevist mange historikere som har studert restene av Titanic er grundig som Titanic ble bygget på en sterk måte. Robert Ballard, en oseanograf som søkte på vraket av Titanic, fant at skipet hadde brutt i to deler, som kan ha ment at skipets stål ikke var veldig sterk. To forskere, Jennifer Hooper McCarty og Tim Foecke, undersøkte 50 nagler fra Titanic og fant at de inneholder høye nivåer av "slagg", en rester som kan gjøre nagler utsatt for sprekker og frakturer.