Nnywellness.com

Hvordan rengjøre en Tamron objektivet


Rengjøring Tamron objektivet regelmessig sikrer du får skarpe skinnende bilder hver gang du skyter. Håndtering objektivet er relativt enkle, men husk, linsen er et delikat instrument så Vær veldig forsiktig når rengjøring. Småblødninger kan også oppstå hvis støv eller rester er inne en digital kameraet kroppen, knyttet til sensoren. Hvis linsen rengjøring løser problemene dine småblødninger, søke ekspert rengjøring fra en profesjonelt kamera forhandler i ditt område.

Instruksjoner

• Kontroller at i støv eller rester på objektivet faktisk påvirker bildekvaliteten. Sette aperture til F22 og skyte et jevnt lys hvit emne som en hvit vegg, overskyet himmel eller en tom stykke hvit skrive papir. Laste ned bildet til datamaskinen og zoome inn minst 300%. Hvis du ser grå eller sort flekker, er det på tide å rengjøre.

• Start med en myk mikrofiberklut. Kluten absorberer støvet og fjerner flekker uten etterlot irriterende lo. Tamron gjør en klut som kommer i en liten plast lommebok for praktisk oppbevaring i kamera bag eller lomme. Linsen vev er også nyttig for rengjøring, men en klut er mye mildere. Mikrofiberklut Tamron er tilgjengelig på lisensierte Tamron forhandlere i ditt område eller på nettet.

• Legg en dråpe linsen rensemiddel til mikrofiber klut eller vev for ren fingeravtrykk eller regnet faller fra linsens overflate. Hold vev eller klut veldig lett med fingertuppene og flytte rundt linsens overflate i en roterende bevegelse.

• Bruk raketten viften eller fotografiske pensel fjerne rusk og støv fra objektivet, etter alle smuss og flekker med klut eller vev. Vifter og børster bør være i kameraet til alle tider for spontane rengjøring.

• Rengjøre både foran og bak glass Tamron objektivet med disse verktøyene. For å fjerne linsen fra kameraet kroppen for en bak glass rengjøring, trykk på utløserknappen for objektivet til høyre for linsen og rotere linsen klokken kvart slå til linsen utgivelser fra kroppen. Bruke den samme prosessen for bak glasset som foran glasset.

Tips og advarsler

  • Unngå å berøre linsens overflate. Holde på linsedekselet på når objektivet er ikke i bruk. Lagre objektivet i et rent, tørt og kjølig sted. Rengjør din mikrofiberklut jevnlig i varmt såpevann. Rengjøre linsen like etter skyting på stranden eller i fuktige værforhold.
  • Ikke "skrubbe" linsens overflate. Ikke bruk vanlig papir eller papir håndkle. Ikke bruk trykkluft. Ikke bruk improviserte verktøy, som en makeup børste i stedet for en fotografisk pensel. Ikke forsøk å demontere Tamron objektivet.