Nnywellness.com

Hvordan du kobler en Subwoofer til en TV


Hvordan du kobler en Subwoofer til en TV

Hvis du vil koble TVen til et hjemmelydsystem må strømforsynt subwoofer med egne elektriske ledningen. Også trenger du høyttalere å gå med det, fordi koble subwooferen til din TV lydutgang jack kutt av signalet til TV innebygde høyttalerne. Enkelte TV-apparater har ikke en lydutgangskontakt; Du kan få rundt dette noen ganger ved hjelp av hodetelefonutgangen TV i stedet, men hvis TVEN ikke har en hodetelefonkontakt, du må ta det å en elektronikk butikken for modifikasjoner eller få en ny TV.

Match lydutgang og kontaktene

Se på din TV audio utgangene fastslår audiotilkoblinger TV støtte og undersøke subwooferen til matchende utsalgssteder. Hvis TVEN og høyttaleren begge har en HDMI-port, for eksempel koble TVEN til stereoanlegget med én HDMI-kabel for utmerket HD-lyd. Ellers bruk konvensjonelle RCA eller komponent lyd kabler. De fleste TV har en enkelt optisk audio jack eller en eldre analog venstre høyre dual jack. Så lenge subwooferen har kontakter som tilsvarer TV input audiokontaktene, det er bare et spørsmål om kjøp av kabel - så definitivt se etter dette hvis du ikke har kjøpt subwooferen ennå.

Koble til andre

De fleste subwoofere kommer med knekt slik at du kan plugge inn andre høyttalere - selv om noen low-end høyttalere har et system der den venstre høyttaleren kobles til den høyre høyttaleren og den høyre høyttaleren kobles til subwooferen.